2777
2789
عنوان

نی نی سایت واقعا جای عجیب و باحالیه

| مشاهده متن کامل بحث + 388 بازدید | 33 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کنکور رو کسی نگفت بچه بازی 

امتحان نهم دهم رپ گفتن 

به از ب زیر بیست سال گفتن درس بخون

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

کسی که از کودک همسری دفاع میکنه مطمئن باش مغز سالمی نداره یا خودش از این موضوع درد کشیده و انقدر حسوده که میخواد بقیه هم دردشو تجربه کنن

#حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره!          هروقت به کسی گفتم دیگه ریپلای نکنه خودش این تاپیکو بخونه https://www.ninisite.com/discussion/topic/16713258/%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D9%88%D9%82%D8%AA-%D9%87%D8%A7

من ۱۶ سالمه تاپیک درسی میزنم تاحالا چیزی نگفتن فکر میکنم به سن بودن تو سایت رسیده باشم

الان رسیدی ....سه سال پیش بچه بودی

تا وختی که نشه از پشت گوشی زد تو دهن کسی به نظرم علم پیشرفت نکرده

حالا من برعکسش دیدم اگر توی ۱۷ سال بگه دوست پسر دارم میگن باریکلا اگر بگه شوهر کنم مسخره میکنن باریک ...

آخه شوهر با دوست پسر قابل مقایسه است عزیزم؟! زندگی قانونی تعهد و مسئولیت میخواد ولی تو روابط عادی هر زمان که نتونی ادامه بدی به هردلیلی میتونی بکشی بیرون

بعد هم درک نمیکنم چرا میگید شیطانی

هرکسی که وارد دوستی میشه به منزله‌ی رابطه‌ی جنسی نیست، باشه هم به ما ربطی نداره، ولی تازه اونموقع میشه گفت شیطانیه حالا چه از لحاظ شرعی و چه از هر لحاظی

#حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره!          هروقت به کسی گفتم دیگه ریپلای نکنه خودش این تاپیکو بخونه https://www.ninisite.com/discussion/topic/16713258/%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D9%88%D9%82%D8%AA-%D9%87%D8%A7

آخه شوهر با دوست پسر قابل مقایسه است عزیزم؟! زندگی قانونی تعهد و مسئولیت میخواد ولی تو روابط عادی هر ...

عزیزم اون لطمه ای که دوست پسر به روح و روان اون دختر میزنه قابل انکار هست؟

اینجا خاطرات شون رو بخون به خاطر یه بطری آب کوچیکش میکنه یا خیانت میکنه اصلا مسئولیت زندگی نداره ولی مدام فکرش درگیر چیکار بکن چیکار نکن شاهزاده پسر هست 

اگر انقدر خوبه چرا تبدیل به اکس میشه؟

من با ازدواج سن پایین موافق نیستم خودم ۲۴ سالگی ازدواج کردم ولی به شدت دلم برای دخترایی میسوزه که سرگرمی پسرها هستن تهش هم یه ضربه عاطفی هک میشه توی مغز و قلبشون پسر هم عین خیالش نیست 

همین جا توی همین سایت بخون عروسی دوست پسرم پشت پنجره گریه کردم

بعد چند سال رابطه پسر جواب تلفن نداده بود رفیقش گفته بود عقدش هست و مثال های زیاد دیگه...آره از دید من کار عقل نیست وسوسه شیطان 

اشهد ان علی ولی الله

آخه شوهر با دوست پسر قابل مقایسه است عزیزم؟! زندگی قانونی تعهد و مسئولیت میخواد ولی تو روابط عادی هر ...

عزیزم با طرفدارای کودک همسری هیچ وقت بحث نکن♥

و قسم به امیدی که می روید از جای بریدگی زخم در تن💛🌱

تولد کاربریته

واااای راس میگییی اصلا دقت نکرده بودمممم

چه جالببب مرسی که گفتی🥲😂♥️

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)