امروز یکی تاپیک زده بود که یعنی مردای پولدار زن خوشگل و داف میخوان و برعکسش خانوما هم همین طور و اینکه کلا مردا زنای خوشگل دوس دارن بله این درسته مثلا منم از اونایی که خوشگلن خوشم میاد ولی دور اطرافم منم زیاد دیدم که طرف شوهرش وضع چندانی ندارع و زنه خوشگل و ایناست یا شوهره خیای پولدار و زنش قیافه خوبی نداره و مالی نیس پس اگر اینحوریه ۸۰ درصد جامعه به غیر از بعضیا اکثرا قیافه معمولی دارن تازه بعضی از عملیا هم همین طورن اگر اینجوریه که الان بایدبیشتر مردم سینگل باشن که اگه مردا خوشگل دوس دارن و اینا
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
کلا مثلشم هست که میگن خوشگلا شانس ندارن من دور و اطراف انقدر دیدم طرف قیافش مالی نیسو مردا براش له ...
اره دخترای خوشگلم اکثرا نن دیدم مطلقه ان یا از زندگی شانس نیاوردن مثلا شوهر رفته با یه دختر زشت به این خیانت کرده😐 نمیدونم چجور ممکنه بعد به ما میرسن میگن قیافه مهمه☹️