2777
2789

ظهر به من زنگ زد گفت خیلی تشنمه دارم میام خونه عصبیم یه شربتی چیزی درست کن

(من یه بچه هفت ماهه اذیت کن دارم که تا میزارم زمین شروع به گریه میکنه)

گفتم باشه بچرو گزاشتم زمین رفتم شربت خاکشیر درست کردم یخ ساز یخچال ما خرابه یخ توش گیر کرده سعی کردم یخارو دربیارم یکم نمک ریختم و از یخ های زیر تونستم چندتا بردارم

شربت شوهرم بخاطر یخا انگار دستم نمکی بود شور شد اومد خونه قاطی منم شربتارو ریختم رفت یادم رفت واسش آب بیارم اصلا حواسم نبود این ناراحت شد اینو کرد پیراهن عثمان آنقدر بهش برخورد که من یادم رفت آب بیارم گفت تو به من اهمیت نمیدی و یه داستان برام درست کرد اشکمو دراورد

ازاونور گفت برنجت هم که حاضر نیست در حالی که من نمی‌دونستم میخاد بیاد خونه من قرمه سبزی واسش پخته بودم 

اومدم ازش عذرخواهی کردم ولی شروع کرد به دعوا گفت تو به من اهمیت ندادی به هیجات نگرفتی که یه لیوان آب بیاری حتی گفتم بخدا بچه خیلی اذیت می‌کنه اصلا هواسم پرته گفت تو مگه چکار می‌کنی مگه این بچه چکارت داره آرومه ساکته من همونجا قلبم شکست تمام زحماتم درد شد تو قلبم که منو درک نمیکنه نمیدونه چقدر دارم اذیت میشم با بچه بزرگ کردن و چقدر سختی داره 

خیلی قلبم شکسته خیلی 

مگه بچه ست که شما باید آب دستش بدی !!

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم بیرون گرمه میان خونه یه چی میگن نیم ساعت بعدم پشیمون میشن تقصیر ماماناشونه که درست تربیتشون نکردن... حق داری بچه داری سخته...من یه پسر یه سال و نیمه دارم پدرمو در میاره بچه ی هفت ماهه که دردسرش بیشتره...

میشه یه صلوات مهمونم‌کنی؟؟

واقعا از آدما قدرنشناس متنفرم. فکر می‌کنه کار خونه کار نیست چون حقوق نداری. همین بچه‌ی آرووومو بده دستش ببین دو روز می‌تونه تنهایی نگه داره و همزمان خونه‌داری کنه یا نه. 

قطعا حق با توعه. هیچ کار اشتباهی نکردی. خودشم فلج نبود که نیازمند یکی دیگه باشه تا بهش آب بده. اگرم شربت درست کردی لطفت بوده

صدف دریایی / بسیار نادر   / در صورتی که در مورد ارشد سوالی توی ذهنتونه باهام در میون بذارید / اگه الان اونجایی هستی که فکر می‌کنی آخرشه, فقط به این فکر کن که خیلی‌ها از موقعیت‌هایی جون سالم به در بردن که هیچ‌وقت تصورش هم نمی‌کردن. به جای اینکه زندگی رو تموم کنی, درستش کن./ همه‌تون رو دوست دارم (به جز اونی که خودش می‌دونه).