2777
2789

مادرم به اجبار باعث شد من شوهر کنم

درس و دانشگاه و خوابگاه و زندگی خوب از روزی که ازدواج کردم تعطیل شد

الان بعد دو سال زندگی همسرم بهم گفت تو لیاقت نداری

سیکتیر و حرفای زشت و ناپسند زد

خیلی ناراحتم

می‌خوام به درآمد برسم و ازش طلاق بگیرم

اگر نتونستم به درآمد برسم خودکشی می‌کنم از این زندگی خلاص شم

آقایون درخواست دوستی ندین، درخواستتان رد میشه 

آفرین حتما اون دنیا هم به خدا بگو کار گیر نیاوردم خودمو کشتم

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میتونی بری تو کار آرایشگری.مطمئن باش میتونی موفق باشی.الان همجنس هامون با داشتن بچه موفق شدن تو که ق ...

برم تو آرایشگاه چیکار کنم؟ میکاپ هم خوب بلدم

چقد ضعیف

گاهی مادر و خواهر آدم میتونن  خیر خواه ک نباشند ...بدترین دشمن آدم هم باشند...... بر عکس همه نی نی سایت ب من کمک کرد اینحا برا من درس زندگی بود مه مغزی داشتم و خوندن نظرات کاربرا مه رو محو کرد کم کم بوس ب همه خانوم گلای اینجا.

طلاق بگیری خودش یه دستاورده

خب بعدش چیکار کنم 

بابام اجازه نمیده تو خونش بمونم

یا هم اینکه ارشد بخونم قبول شم دانشگاه برم خوابگاه بگیرم

برم تو آرایشگاه چیکار کنم؟ میکاپ هم خوب بلدم

همین میکاپ بتونی خیلی تخصصی تر کنی و پیج اینستا بزنی مطمئن باش درآمدت میره بالا.سعی کن تو هر چیزی میری بهترین باشی

میگن جوینده یابنده ست 

یادت باشه کمک گرفتن بد نیست و برعکس خوبه

یادت باشه ارتباطات اجتماعی و زیاد گشتن و پرسیدن باعث میشه بهتر پول دربیاری و راحت تر

یادت باشه غرور باعث میشه کمتر پول دربیاری

یادت باشه آدما هیچ برتری ای نسبت بهم ندارن 

چون نه خانوادشونو انتخاب کردن نه بهره هوشیشونو و همشو خالق انجام داد 

وعده ی دروغ "پیگرد الهی" دارد... 
میگن جوینده یابنده ست یادت باشه کمک گرفتن بد نیست و برعکس خوبهیادت باشه ارتباطات اجتماعی و زیاد گشتن ...

چه متن قشنگی

کاش بتونم به حرفاش عمل کنم 

مرسی🙏🏻❤️

خب چیکار کنم

بزن ب دل زندگی و موفق شو 

میتونی درامد ب دست بیاری مگه چیه 

ن بخودکشی فکرکن نه هرگز دوباره ب زبون بیارش

گاهی مادر و خواهر آدم میتونن  خیر خواه ک نباشند ...بدترین دشمن آدم هم باشند...... بر عکس همه نی نی سایت ب من کمک کرد اینحا برا من درس زندگی بود مه مغزی داشتم و خوندن نظرات کاربرا مه رو محو کرد کم کم بوس ب همه خانوم گلای اینجا.