2777
2789

من امروز مژه کاشتم کلا در حین کاشت می‌سوخت چند بار هم مژه کار عوض کردم این بنده خدا هم امروز چند بار بست چشمامو از اول 

الان خیلی میسوزه تورو خدا بگید چیکار کنم فردا هم باید برم مسافرت قطره هم زدم انگار آب لیمو ریختم مردم از سوختن 

😭😭😭😭یکم هم قرمز شده 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قطره سیپروفلوکساسین (سیپلکس) بزن

تکنسین داروخانه💊                                                         مشاور پوست و مو👩🏻‍⚕                                                         میکاپ آرتیست مبتدی💄

عزیزم تو تاپیک قبل بهت گفتم

اون بخاطر کاز چسب هستش

باد بزن چشمتو که چسبش خشک بشه

قطره تو چشمت نریز هم اذیتت میکنه هم مژه ات رو خراب میکنه

اون نس سوزش و خیس بودن چشم و قرمزی طبیعیه چون چشمت حین کار باز بوده

منم هربار بعده اکستنشن اینطوری میشم چون چشمام کامل بسته نمیشه

عزیزم تو تاپیک قبل بهت گفتماون بخاطر کاز چسب هستشباد بزن چشمتو که چسبش خشک بشهقطره تو چشمت نریز هم ا ...

طبیعیه آخه ؟ واقعا خیلی میسوزه حین کار هم می‌سوخت نشستم جلو باد کولر بعد این که گفتین یکم بهتر شد مرسی 

قربونت برم مرسی

من يه بار اينجوري شدم حين كار گوشه چشمم گاز چسب خيلي رفته بود تو چشمم

قرمز شد اون تيكه

و يكي دو روز درد شديدي داشت

یه تیکه از قلبمو وجودمو با خودت بردی مامان💔

طبیعیه آخه ؟ واقعا خیلی میسوزه حین کار هم می‌سوخت نشستم جلو باد کولر بعد این که گفتین یکم بهتر شد مر ...

اره بابا من همیشه بعده اکستنشن اینجوری میشم

چشمات باز مونده بوده

گاز چسبه شدیده چشمو خیلی قرمز و ملتهب میکنه

اره بابا من همیشه بعده اکستنشن اینجوری میشمچشمات باز مونده بودهگاز چسبه شدیده چشمو خیلی قرمز و ملتهب ...

خیلی ترسیدم مرسی عشقم آخه حس کردم مژه کارم جفت کرده بود از اون بیشتر ترسیدم