2777
2789
عنوان

ما رو با چی میزنه؟

1183 بازدید | 82 پست

منو خواهرم که یک و نیم سال فاصله سنی داشتیم .خدا بهمون یه خواهر  دیگه هم داد.

مامانم حالا 5 تا بچه قد و نیم قد داشت.پس ما تو نگهداری بچه بهش کمک میکردیم .تا اینکه یه روز یه اتفاق عجیب افتاد

مهربان باشیم. با خودمان با پرندگان حیوانات با گلها و درختان با زمین با سالخوردگان و کودکان دنیا زیباتر میشود

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامانم خواهرمو به ماسپرد رفت غذا درست کنه.من شدم باباش و اون خواهرمم شد مامانش.بچه رو بغل کردیم و شیشه شیر گذاشتیم دهنش و خواب رفت .بعد من به همسرم گفتم .بریم خرید.همسرم مثلا خواهرم بود

مهربان باشیم. با خودمان با پرندگان حیوانات با گلها و درختان با زمین با سالخوردگان و کودکان دنیا زیباتر میشود

اونم کیف مامانمو زد رو دوشش رفت خرید برا فرزند فرضیمون.ساعتها بیرون بودیم . و خانواده بعد از چند ساعت کاملا نگران بودن

اونم کیف مامانمو زد رو دوشش رفت خرید برا فرزند فرضیمون.ساعتها بیرون بودیم . و خانواده بعد از چند ساع ...

😰😰😰😑😑😑

من نظرمو ميگم لطفا اگه مخالف هستيد ريپلاي نكنيد قرار نيست همه مثل هم فكر كنن

کلا تو کیف مامانم 20 تومن بود که اون موقع ها یه اسکناس بود. یه جفت جوراب خریدیم 25 ریال نوزادی کشبافی صورتی.دو بسته آدامس.دو تا شمع بزرگ .از این سوتها که وقتی میزنی کاغذ لوله میشه.همه خرید 19 تومن و 5 ریال شده بود و 5 ریالم گم کرده بودیم که بی خیالش شدیم برگشتیم

از دور دیدیم دم خونمون چند تا ماشینه از اقوام.دایی ها و پسر عمه فکر کنم و ... خاله .بچه های کوچه هم خبر دادن دارن دنبالتون میگردن

از دور دیدیم دم خونمون چند تا ماشینه از اقوام.دایی ها و پسر عمه فکر کنم و ... خاله .بچه های کوچه هم ...

رسیدیم دم در دیگه تازه از تو نقش بازی خارج شده بودیم.فهمیده بودیم چه گندی زدیم