یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
مامانم خواهرمو به ماسپرد رفت غذا درست کنه.من شدم باباش و اون خواهرمم شد مامانش.بچه رو بغل کردیم و شیشه شیر گذاشتیم دهنش و خواب رفت .بعد من به همسرم گفتم .بریم خرید.همسرم مثلا خواهرم بود
مهربان باشیم. با خودمان با پرندگان حیوانات با گلها و درختان با زمین با سالخوردگان و کودکان دنیا زیباتر میشود
کلا تو کیف مامانم 20 تومن بود که اون موقع ها یه اسکناس بود. یه جفت جوراب خریدیم 25 ریال نوزادی کشبافی صورتی.دو بسته آدامس.دو تا شمع بزرگ .از این سوتها که وقتی میزنی کاغذ لوله میشه.همه خرید 19 تومن و 5 ریال شده بود و 5 ریالم گم کرده بودیم که بی خیالش شدیم برگشتیم
مهربان باشیم. با خودمان با پرندگان حیوانات با گلها و درختان با زمین با سالخوردگان و کودکان دنیا زیباتر میشود