2777
2789
عنوان

همه دارن منو مسخره میکنن قلبم شکسته💔😢

| مشاهده متن کامل بحث + 961 بازدید | 82 پست
خب قدش مهمه مثلا من 60 باشم میشم مث سوتغذیه ایا😐😐

خب معمولا باب بوده که زن همیشه خیلی لاغر و باربی باشه این که شما میگین ۷۵ خیلییی خوبه نه نیست متوسطه هیکل مدلینگی میشه خیلی خوب که با قد بالا ۱۷۰ وزنشون زیر ۵۰ عه

عزتی که در هیچ است در کم نیست

اون ۱۹۰ هست😂😂

خوبه ک خوشبخت بشید😁

به حق دستای کوچیک باب الحوائج علی اصغر و دستای بریده شده عباس ام البنین به زودی تیکر بارداری اینجامشاهده خواهید کرد😍🙏🏻میشه باقلب مهربونت برا ارزوم یه صلوات بفرسین الهی صدبرابرش به خودتون برگرده❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برام ضرر ندارهبرم داروخونه بگم ال کارنتین هزار خودت مصرف کردی گلم

من مصرف کردم قبلا جواب هم گرفتم  حسابی هم وزن کم کردم اون تایم ،البته ورزش میکردم و من مواقعی که ورزش میکنم اشتهام به راحتی  کنترل میکنم ،خیالت راحت هیچ صرری نداره ،ال کارنتین ماده ای هستش که تو بدنمون تولید میشه ،قبل ورزش بهت انرزی میده و اون انرژی از بافت چربیت آزاد میشه ،حتنا قبل از ورزش بخور ،با خیال راحت هم بخور

نمیدونم من قدم 165 هست سینه هام خیلی بزرگه

آخ که مثل منی😂منم قدم۱۶۵ باوزن۷۵ ولی اصلا احساس چاقی ندارم چون وزنم توسینه وباسنم هست اتفاقامرداکه بدن های پرروبیشتردوست دارن کسایی که میگم چاق حسودن بیخیال ولی سعی کن وزنت بالاترنره واسه سلامتیت مزگم

ببخشید خیلی سئوال میپرسم فست رو چجوری بگیرم

اشکال نداره هرچی دوس داری بپرس

مثلا تا ساعت ۸ میخوری اگه سختت بود تا ۹ ولی زیاد نباید بخوری تا حدی که سیر شی بعد تا  ساعت ۱۲ ظهر روز بعد چیزی جز آب،قهوه،چای بدون قند چیزی نمیخوری

میتونی اینو تا ۱ هفته ادامه بدی کلی وزن کم کنی یا دوروز انجام بدی از استپ دربیای