2777
2789
عنوان

امکان داره موی سفید باز سیاه بشه

142 بازدید | 19 پست

کسی تجربه داره

طب سنتی یا دکتر رفتین 

فقط 27 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

“Dövüş sporlarını ruh halimi ve sağlığımı güçlendirmek için bir yol olarak seçtim. Doğa ve insanlardan fotoğraf çekmeyi çok seviyorum; her zaman etrafımdaki dünyadan ilham almak için peşindeyim. Hedefim sanatı ve sporu kullanarak toplumsal farkındalığı artırmak.”

ی بار این اتفاق رو دیدم 

تار سفیدم بالاش یعنی از ریشه مشکی بود

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله مم قبلا اینجوری بودم 

ولی جدیدن نصف موهام سفید شده سفید هم مونده 

۲۱ سالمه نمیدونم چرا انقد زود موهام سفید داره میشه

خانومی کُن و صَبرکن بازَم...🩶𝐕𝐢𝐝𝐚シ︎🦋اسم کاربریم آخرش نوشتم pvاین صرفا بخاطر این بود ک اسم کاربریم تایید بشه ،به این منظور نیست که درخواست دوستی قبول میکنم 💜لطفا درخواست ندید      ._.     مرحبا خوب دلـــ❤ــــم را به نگاهی بردی ،قبل تو هیچکسـی عرضه این کار،نداشتˢ💜

ی بار این اتفاق رو دیدم تار سفیدم بالاش یعنی از ریشه مشکی بود

منم همینطور

دختر برنده دختریه که پسر بلاتکلیفو گذاشته کنار با این که خیلی دوسش داشته..❤️‍🩹من حماقت کردم عمرم تباه شد ولی تو اشتباه منو نکن...🙂

دکتر نرفتین 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

“Dövüş sporlarını ruh halimi ve sağlığımı güçlendirmek için bir yol olarak seçtim. Doğa ve insanlardan fotoğraf çekmeyi çok seviyorum; her zaman etrafımdaki dünyadan ilham almak için peşindeyim. Hedefim sanatı ve sporu kullanarak toplumsal farkındalığı artırmak.”

منم این مدلی خیلی دارم لا به لای موهام 🤔

من هیچوقت انسان‌ کاملی نخواهم بود ، قسمت‌هایی‌ از‌ من در خانه‌ای که بزرگ شدم مُرد (:

منم دیدم اینجوری😯

دکتر نرفتین 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بله مم قبلا اینجوری بودم ولی جدیدن نصف موهام سفید شده سفید هم مونده ۲۱ سالمه نمیدونم چرا انقد زود مو ...

دکتر نرفتین 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

منم این مدلی خیلی دارم لا به لای موهام 🤔

دکتر نرفتین 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دکتر نرفتین

نه. یکم خیلی زیاد بیخیالی طی کردم. مشکل مو تو خانوما معمولا عصبیه. یکمم چیزای گرم خوردم ولی ن زیاد ک ب ی جای دیگه ضرر نزنه

دنیا می‌چرخد، سخت نگیر و صبر کن تا نوبت تو هم برسد!امام علی علیه السلام

دکتر نرفتین

ن عزیزم دکتر چرا 

موهام فک میکنم بخاطر سیگار اکسیژن نمیرسه بهشون دارن سفید میشن 

خانومی کُن و صَبرکن بازَم...🩶𝐕𝐢𝐝𝐚シ︎🦋اسم کاربریم آخرش نوشتم pvاین صرفا بخاطر این بود ک اسم کاربریم تایید بشه ،به این منظور نیست که درخواست دوستی قبول میکنم 💜لطفا درخواست ندید      ._.     مرحبا خوب دلـــ❤ــــم را به نگاهی بردی ،قبل تو هیچکسـی عرضه این کار،نداشتˢ💜

دکتر نرفتین

نه سفید شدن مو مشکل عجیبی نیس

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

آزمایش خون دادی برای هورمون ها؟

ن ندادم چیزی 

یعنی برا هورمونه؟ پریودم ک سر موقع هس 

تو نت خوندم نوشته بخاطر سیگار کشیدن اکسیژن نمیرسه به مو موها سفید میشن