بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بیار اینجا بیمارستان حکیم یافت آباد مخصوص کودکان دکتر نسرین بانو روپانی دکتر خوبیه برای زیر ۷ سالم ک ...
شهرستلنم آخه پیش دکتر تقدیری هم بردم ولی با داروهاش دخترم بهتر نشده حس میکنم بیقرار تر شده و بی خواب تر...همسرم ب هیچ عنوان دیگه نمیزاره ببریم حضوری دکتر...میگه خودش درست میشه پا میشه راه میره من میخوام با یه پزشک دیگه هم آنلاین مشورت کنم خیالم راحت بشه
دارو مغز و اعصاب بی قراری میاره ولی اینکه میگه خودش خوب میشه مگه میشه باید حتما درمان کنید
آخه نباید تا الان بهتر میشد؟ فقط گفت ببرید کاردرمانی...سه جلسه بردم تا الان..تازه تونسته مستقل وایسه بدون این ک قدم برداره! خسته شدم بخدا
کم وزن خیلی شدید داره قدش هم همینطور...همسرم چون تهران بردیم پیش دکتر تقدیری پیش فوق تخصص تغذیه و ...هزینش خیلی بالا شد دیگه ن هزینشو داره ن اجازه میده ببریم میگه خودش درست میشه دستکاری نکن