2777
2789
عنوان

پزشک فوق تخصص مغز و اعصاب کودکان

362 بازدید | 51 پست

سلام مامانا پزشک فوق تخصص مغز و اعصاب کودکان ک کارش خوب باشه و خودتون راضی باشین،سراغ دارین؟

ویزیت انلاین هم داشته باشه خوبه چون شهرستانم

دخترم ۲۰ ماهشه حدودا و ماده سفید مغزش رشد نکرده زیاد...راه نمیره حرف نمیزنه زیاد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیار اینجا بیمارستان حکیم یافت آباد مخصوص کودکان دکتر نسرین بانو روپانی دکتر خوبیه برای زیر ۷ سالم ک ...

شهرستلنم آخه پیش دکتر تقدیری هم بردم ولی با داروهاش دخترم بهتر نشده حس میکنم بیقرار تر شده و بی خواب تر...همسرم ب هیچ عنوان دیگه نمیزاره ببریم حضوری دکتر...میگه خودش درست میشه پا میشه راه میره من میخوام با یه پزشک دیگه هم آنلاین مشورت کنم خیالم راحت بشه

شهرستلنم آخه پیش دکتر تقدیری هم بردم ولی با داروهاش دخترم بهتر نشده حس میکنم بیقرار تر شده و بی خواب ...

دارو مغز و اعصاب بی قراری میاره ولی اینکه میگه خودش خوب میشه مگه میشه باید حتما درمان کنید

قطاریگ بیرن خمانم بار کن...

دارو مغز و اعصاب بی قراری میاره ولی اینکه میگه خودش خوب میشه مگه میشه باید حتما درمان کنید

آخه نباید تا الان بهتر میشد؟ فقط گفت ببرید کاردرمانی...سه جلسه بردم تا الان..تازه تونسته مستقل وایسه بدون این ک قدم برداره! خسته شدم بخدا 

کم وزن خیلی شدید داره قدش هم همینطور...همسرم چون تهران بردیم پیش دکتر تقدیری پیش فوق تخصص تغذیه و ...هزینش خیلی بالا شد دیگه ن هزینشو داره ن اجازه میده ببریم میگه خودش درست میشه دستکاری نکن

چرا دیر اقدام کردین عزیزم

دیر اقدام نکردم از ۷ ماهگی تحت نظر پزشک مغز و اعصاب بودیم اما پزشک های خوبی رو پیدا نکردیم و باعث شد دخترم تاخیر تکاملی داشته باشه و ...

شهرستلنم آخه پیش دکتر تقدیری هم بردم ولی با داروهاش دخترم بهتر نشده حس میکنم بیقرار تر شده و بی خواب ...

عجب همسر بی فکری داری واقعا

یک عمر زندگی بچه ت هست

مردم بخاطر بچه شون میرن خارج

خودت بچه ت رو بگیر بغل و ببر تهران

گور بابای شوهر

من ملکه آبی پوش...ملکه علم عشق و ثروت هستم