2777
2789
عنوان

تراز 5200 رشته تجربی

| مشاهده متن کامل بحث + 559 بازدید | 56 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عشقم من که نگفتم درس خوندم ، مشاورم گفته تراز 1000 تا کمتره ی دور تو تلگرام بزن همه بچه های ما هم هم ...

چرا اینجور شده

گاهی مادر و خواهر آدم میتونن  خیر خواه ک نباشند ...بدترین دشمن آدم هم باشند...... بر عکس همه نی نی سایت ب من کمک کرد اینحا برا من درس زندگی بود مه مغزی داشتم و خوندن نظرات کاربرا مه رو محو کرد کم کم بوس ب همه خانوم گلای اینجا.

به خاطر پشت کنکوری ها

چرا خب 

گاهی مادر و خواهر آدم میتونن  خیر خواه ک نباشند ...بدترین دشمن آدم هم باشند...... بر عکس همه نی نی سایت ب من کمک کرد اینحا برا من درس زندگی بود مه مغزی داشتم و خوندن نظرات کاربرا مه رو محو کرد کم کم بوس ب همه خانوم گلای اینجا.

چرا خب

بزار اینجوری بهت بگم ببین 

الان مثلا یکی میانگین درصدش 40 باشه 

تراز میده 8000 امسال 

اما اگه کسی باشه که پشت کنکوری باشه تراز میده 9000 

امید وارم درست توضیح داده باشم

بزار اینجوری بهت بگم ببین الان مثلا یکی میانگین درصدش 40 باشه تراز میده 8000 امسال اما اگه کسی باشه ...

پشت کنکوری منظورت اینه درصداش مال پارسال باشه؟؟