2777
2789
دو هفته وقت منو گرفتن برو بیا حرف بزن مشاوره اینا در کل کارشون قشنگ نبود

عزیزم ناراحت نشو چیزی که الان زیاد مدرسه غیر انتفاعی

تقریبا هم همشون مثل هم هستن 

انشالا یکی بهترش پیدا میکنی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی تاپیک بست مجبور شدم بیام اینجا

ببین ادم باید برگرده تو کشورش و کشورشو بسازه، همون کارای خوب رو بیاد همنیجا بکنه دیگه، کارگری میکنه بیاد اینجا کنه، مهندسه بیاد ایران

نخبه هست برگرده ایران، و ایران بسازه

اگر اینجوری باشه اون افغانیه هم میگه ما این همه خدمت کردیم، ساختمون ساختیم، تو جنگ هشت ساله هم شهید دادیم، ماهم ساختیم

خوب و بد همه جا هست، ایرانیشم خرابکاری میکنه تو خارج هیچ صفر و صدی نیست

مهم اینه ادم توی سختی بمونه کشورشو بسازه

همین افغانیا هم قرار باشه مثل شما فکر کنن که افغانستان تا ابد همین طویله باقی میمونه

نمیشه اونا برن خارج بسازن، خودمون اینجا تو بدبختی بمونیم ک 

بیان و ایرانو بسازن، همه شریکیم تو وضعیت کشور

دوستان این عکس پروفایلایی جدیدا اومده، پیشفرض برای کاربرایی هست که پروفایل ندارن، جایگزین عکس خاکستری قبلی

اسی تاپیک بست مجبور شدم بیام اینجاببین ادم باید برگرده تو کشورش و کشورشو بسازه، همون کارای خوب رو بی ...

چقدر بیکاری اومدی اینجا اینارو بگی برو حوصله بحث ندارم 

خودشناسی DNA plus
چقدر بیکاری اومدی اینجا اینارو بگی برو حوصله بحث ندارم

پس دفعه ب کسی نمیخواهی باهاش بحث کنی ریپلای نزن، زشته

جواب دادی، جوابو بگیر

دوستان این عکس پروفایلایی جدیدا اومده، پیشفرض برای کاربرایی هست که پروفایل ندارن، جایگزین عکس خاکستری قبلی

پس دفعه ب کسی نمیخواهی باهاش بحث کنی ریپلای نزن، زشتهجواب دادی، جوابو بگیر

زشت کار توهه اومدی تو تاپیک من اون تاپیک ترکید تموم شد شعور داشته باش 

خودشناسی DNA plus

منم دخترم رو گذاشتم مهد و پیش‌دبستان دو زبانه آرین، هم از محیطش خیلی راضیم، هم از نحوه آموزش زبان.
کلاس‌هاشون هم حضوریه هم آنلاین، مخصوصاً برای وقتایی که بچه نمی‌تونه بیاد خیلی به کارمون اومده.

مدیرش خانم کبری ایمان‌نژاد هستن، خیلی خوش‌برخورد و دلسوزن. من خودم کلی تحقیق کرده بودم و چند جا رفته بودم دیدن، آخر سر آرین رو انتخاب کردم چون هم برنامه آموزشی قوی داره هم بچه‌ام واقعاً توش راحت و خوشحاله. ۰۹۱۲۳۷۹۴۰۳۵

امیدوارم کمکت کنه عزیزم 🌸
آدرسش هم تو خیابان پیروزی ، خیابان چهارم نیرو هواییه 

اگر بهت خیلی دوره میخواهی برای خواهرم اطلاعاتش بگیرم بفرستم

منم دخترم رو گذاشتم مهد و پیش‌دبستان دو زبانه آرین، هم از محیطش خیلی راضیم، هم از نحوه آموزش زبان.کل ...

ممنون عزیزم خیلی لطف کردین از خواهرت تشکر کن 🙏🌸💖

خودشناسی DNA plus