2777
2789

مطالبی که برای دختران باید بیان شود :

1-پسر ابتداء سعی می کند که دختر را با محرک های شنیداری ( رز گل من و تو چقدر خوشگلی و .... ) فریب دهد و اگر نشد با وعدة ازدواج .

2-هرکدام به فکر برطرف کردن نیاز خودشان ( در قم دوست پسر ، دختر را می برد به بهانه ای به بیرون شهر و به زور تلاش می کند که او را وادار به عمل خلاف عفت کند و مرد اگر تحریک بشود و تقوی نداشته باشد هرکاری می کند و از طرفی رفقای پسره هم او را دیده بودند که با دختر به بیرون شهر دارد می رود و دنبال او رفته بودند و چندین پسر به جان یک دختر افتاده بودند که پلیس می رسد و نجاتش میدهد ) .

3-رابطه سبب اعتیاد می شود . از 10 دقیقه در هفته به نیاز 24 ساعته می رسد . ( پسری که 17 ساعت با یک دختر بود چرا که دختر یا این پسر رفته بود به شهری دیگر برای ثبت نام در دانشگاه . وقتی آخر شب از هم جداشدند هنوز احساس نیاز به بودن در کنار دختر می کرد ) .

4-عشق غیر اختیاری است ضمن این که پسرها خیلی راحت دل می بندند و خیلی راحت هم دل می کنند . ( دختری که می گفت دوست پسرم من را رها کرده است اما هنوز او را دوست دارم ) .

5-بروز نشانه های اعتیاد : افزایش نیاز + به هم ریختگی هنگام نرسیدن مواد .

6-دخترها به فکر ازدواج هستنداما پسر ها خیر . راه آزمایش : بیا خواستگاری . 90 درصد جا می زنند . جمله معروف پسرها : اگر شما بتوانیم هر روز یک لیوان شیر تازه بخورید چرا گاو تو خانه ببندید . متاسفانه دختر پولی بسیار زیاد شده است و راحت در دسترس .

7-پسر از زن سهل الوصول خوشش نمی آید .

8-پسر به دختری که رابطه دارد اعتماد نمی کند . شاید قبلا یا بعدا یا حالا با کسان دیگری نیز رابطه داشته باشد .

9-

-10 درصد که تصمیم به ازدواج دارند اکثرا موقعیت ازدواج را ندارند و به خواستگاری نمی آیند . درس یا سربازی یا نداشتن خانه و .... . مدتی می گذرد یا شرایط ازدواج برایشان مهیا شود که در این مدت به احتمال زیاد نظرشان عوض می شود . اشخاص زیادی با او صحبت می کنند و می توانند ذهن او را تغییر بدهند . پسر دمدمی مزاج است و ممکن است دختر دیگری را ببیند و دیگر تو برایش تکراری شده باشی و دنبال آن یکی دختر راه بیافتد . بعد از مدت ها انتظار که شما خواستگاران زیادی را رد کرده ای ، به شما می گوید : من نمی توانم تو را خوشبخت کنم . ( دختری در رشت عاشق پسری شد و پسر او را رها کرد . پسری که خواستگارش بود به خاطر این که متوجه شد این دختر قبلا دوست داشته ، دیگر حاضر به ازدواج با او نشد ) .

10-آسیب دیگر : پسر تهدید می کند اگر بخواهی با کس دیگری ازدواج بکنی آبرویت را می برم . نه خودش به خواستگاری می آید و نه اجازه می دهد با دیگری ازدواج کنی . نامه ها یا عکس ها را در اختیار خواستگار می گذارد . یا اگر اسرار شخصی ات را بداند ، تهدید به افشاء می کند . یا تهدید کند که اسید به صورتت می پاشد . اصلا در معرض پسر ها نباشید بهتر است که آزار آنها به شما نرسد . در کشورهای غربی هم زن آزاری بسیار شیوع دارد . در خیابان تعرض می کنند و دختر می دزدند و ... . به همین دلیل سفارش شده است که بهترین حالت برای دختر این است که هیچ مردی او را نبیند .

11-اگر یک درصد احتمال داشته باشد که چاقو به چشم بچه بخورد ، آن را از او می گیرید . ممکن است با آبروی شما بازی شود . دیگر کسی در خانه و مدرسه و اقوام شما را آدم به حساب نمی آورد . زندگی برایتان جهنم خواهد شد .

12-در موارد نادر که ازدواج صورت می گیرد جو بی اعتمادی همیشه وجود دارد . ( دختری با پسری دوست شدند در رشت . با هم ازدواج هم کردند و خیلی هم عاشقانه بودند تا این که یک اختلاف کوچکی بین آنها ایجاد شد . پسر به دختر گفت : اگر تو آدم بودی با من دوست نمی شدی ؟! ممکن است به شما اجازه تلفن زدن یا بیرون رفتن از خانه را ندهد که شاید با کس دیگری دوست بشوی ) 

13-نزد پسرها این که قبح کمتری دارد تا دختر ها . دختری که رابطه با پسر دارد یعنی حیا و عفت و ... ندارد اما پسر به خاطر فشار جنسی بوده و قابل اغماض است . ( پسری خودش اهل همه کار بود اما برای ازدواج می گفت که فلانی را نمی خواهم چرا که می گویند با فلان پسر تلفنی به طور تلفنی رابطه داشته است ) .

14-اضافه بر این که اگر پسری با شما دوست شد و به ازدواج هم کشید ، بعد از ازدواج که علاقه کمتر شد ، دنبال زیر آبی رفتن و پیدا کردن دوست جدید می گردد . پسر بسیار تنوع طلب است . چیزی که زیاد است و راحت به دست می آید زن روسپی .

15-می گویند برای کسب تجربه ؟! اولا دختر لطافت خود را از دست می دهد ثانیا راهی که نجات از آن 5 درصد هم نیست ، ارزش امتحان کردن ندارد . بترسیم از عواقبی که ممکن است داشته باشد .

دوستی آب مسموم است که ممکن است به مرگ بیانجامد اما کمی دورتر آب زلال گواراست

من باختن و بلد نیستم🐈🤍

بیخیال بابا کی اینو میخونه 

تعلیقم کردین چون گفتم علت گرونی کیه یا چیه؟ بدرک ولی تویی که گزارش میزنی با یزید فرقی نداری چون اونم از دید خودش تو مسیر درست بود هم نماز میخوند هم اهل عبادت بود وضع مردمت رو ببینی ولی طرفدار عامل باشی از یزیدم بدتری

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینطور که این متن نوشته پسر شده ابلیس هیچکس تو این دنیا امام جمعه نیست نه دختر نه پسرش وگرنه به جای ...

ن اتفاقا خیلی از پسرا خوب و سادن و توسط خیلی از دخترای که مریض روانی ان به بازی گرفته میشن

کلا این متن میگه دوست نشید ادیت میشید

یه جا دیگم خوندم می‌گفت در حد آشنایی و همکار باهم در ارتباط باشید اگر قصدتون ازدواجه

من باختن و بلد نیستم🐈🤍
اینو معلم دینی مون میگفت مسخرش میکردیم یادش بخیر تموم شد اون روزا امسال

اره مام هر روز تو مدرسه‌مون سقط جنین داشتیم:)))

روتینمون بود از پای کلاس دینی پاشدن و جنین سقط کردن تو زنگ تفریح

بعدم نشستن سر کلاس=)

صبح میشه این شب :)