2777
2789
عنوان

دزدگیرلباس

271 بازدید | 28 پست

سلام خانوما امروز خرید بودم یه لباس خریدم حین پرو برقا رفت حالا فروشنده دزدگیرشو (نمی‌دونم اسمشو درست میگم یانه)نکنده مونده روش حالا نمی‌دونم چه کنم راهشم دوره ببرم بازش کنه روشی هست بتونم خودم بازش کنم؟

بگويارب،چه بدگفتم چه بدكردم كه خويشتن را نزدت ديوودد كردم؟

بهش میگن تگ

نمیتونی خودت باز کنی

ببر بده بهش باز میکنه

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بهش میگن تگنمیتونی خودت باز کنیببر بده بهش باز میکنه

آخه باید سیصد تومن کرایه بدم تا اونجا لباس فروشی دیگه می‌تونه باز کنه؟

بگويارب،چه بدگفتم چه بدكردم كه خويشتن را نزدت ديوودد كردم؟
عه وا مگه تو برق رفتن صدا نمیده؟😂😈

نع🤣🤦‍♀️باید از فرصت استفاده کنم برم دزدی

ماهر دو افسرده ایم🥺من احساس میکنم اونی که تو دنبالش میگردی منم 🥺منم احساس میکنم اونی که من دنبالش میگردم تویی🥺

اخه جای دیگه ای ببری باز کنه خیال بد میکنه

شماره تماسشون نیست زنگ بزنی از خودشون راه حل بخوای یا شاید اشنایی داشته باشن تزدیکتون هماهنگ کنن بری پیششون

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴