2777
2789
عنوان

پوششم یه جوریه که

209 بازدید | 9 پست

توی مغازه ای میرم یه جنس گرون تر برمیدارم میخوان اونی که مناسب تره رو بهم نشون بدن ،یا گاهی تعجب میکنن که بگم فلان چیزو میخوام یا یه کم خرید کنم ...

انگار از روی تخت بیمارستان فرار کردم 

ظاهرم مثل بیمارا زرد و نحیف 

و لباسام گشاد و نه چندان نو ...

دل و دماغ خرید لباس ندارم .

قبلا قبل از بیرون رفتن اتو به دست و ست کردن لباس و وسواس توی خرید اما الان نه ...

هدفم این بود بگم چقدر رفتار فروشنده ها توی بازار آزارم میده وقتی مثل بیمار یا کسی که توان مالی برای خرید کوچیک ترین وسیله رو نداره ،نگام میکنن ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم افسردگی دارم خودمو ب بی خیالی زدم وگرنه این مغز ترکیده. فقط رو ب اینه خودمو آراسته میکنم اینم دل ...

بازم خوبه که هنوز خودتون رو دوست دارید 

اجازه ندید قوی تر بشه و ناتوانتون کنه مثل من

میفهممت درک میکنم،منهم تاحدود زیادی این موضوع واسم پیش اومده 

میدونی از یه جایی به بعد وقتی به خودت میایی میبینی هیچ راهی واسه اینکه به خودت اهمیت بدی رو نداری توسط سرکوب های که تقدیم خودمان میکنیم نتیجه ش میشه همین! زندگی سخت... پیچیده... شرایط کنونی که بعضی هامون حتی توانایی اقتصادی یا فرصت سرگرم شدن با زرق و برق دنیا رو نخواهیم داشت که عادی تر بگذرونیم

این موضوع چقدررر میتونه آزار دهنده باشه واقعا😞

درسته . حتما لازم نیست فقر محض رو تجربه کنیم همینکه درحال حاضر میدونیم قیمت فقط یکدست لباس معمولی ۱۰ ملیون پولشه و هیچ دردی هم دوا نمیشه با داشتنش، ترجیح میدیم از همونم صرف نظر کنیم

درسته . حتما لازم نیست فقر محض رو تجربه کنیم همینکه درحال حاضر میدونیم قیمت فقط یکدست لباس معمولی ۱۰ ...

دقیقا ..نمیدونم تهش به کجا میرسیم ..

برای همه نگرانم من ..

کاش همه بتونن هر چی میخوان داشته باشن