2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم‌خواب دیدم میخام کفش بگیرم

کامل تعریفش کن تعبیرش بگم

ت اروت ورق میزنه من تفسیرمیکنم اون حرف میزنه من ترجمه💫پاسخ خیلی از سوالا همین‌جا بین خط‌ها قایم شده.خواستی بدونی درخواست بده💢

تعبیرش خیلی خوبه نشون دهنده مال و برکت حلال و منفعت و اقبال و موفقیته

سلام ما به انهایی که چیز هایی در ما يافتند و دوست داشتند که خود ما از انها بی خبر بودیم.... کاربری قدیمیه بعد از چندین سال برگشتم 😌

منم‌خواب دیدم میخام کفش بگیرم

نشون دهنده تغیر و شروع یه مرحله جدیده برکت و رسیدن به ثروت و مقام

سلام ما به انهایی که چیز هایی در ما يافتند و دوست داشتند که خود ما از انها بی خبر بودیم.... کاربری قدیمیه بعد از چندین سال برگشتم 😌

مال من چی خواب دیدم رفتم کفش بگیرم قیمتاش مناسب بود

بالا گفتم تعبیر خرید کفش هم خیلی خوبه بستگی به احساست داخل خواب هم داره که خوشحالی یا ناراحت

خواب دیدم رفتیم بازار سمت کفش فروشیقیمتاش خیلی خوب بود گفتم اره میخام بخرم فکر منم‌پوشیدم خرید اینا ...

عمل‌گرا و منطقی هسی   جزییات زندگی روزمره توجه داری
شاید کمی بی‌خیال یا فراموش‌کار باشی  خرید کردن تو خواب معمولا نشونه تصمیم‌گیری و انتخاب در زندگی واقعیته گلم
قیمت خوب و خرید سریع یعنی فرصت‌های خوب در زندگی بهت پیشنهاد میشه و اماده‌ای که ازشون استفاده کنی
اینکه یادت نمیادیعنی تمرکزت روی کلیت موقعیت یا احساس رضایت بوده، نه جزییات دیگه

ت اروت ورق میزنه من تفسیرمیکنم اون حرف میزنه من ترجمه💫پاسخ خیلی از سوالا همین‌جا بین خط‌ها قایم شده.خواستی بدونی درخواست بده💢