2777
2789
عنوان

قبول دارین که

251 بازدید | 23 پست

اونایی که تو دعوا بیشتر فحاشی میکنن و بی احترامی میکنن انگار بیشتر کم اوردن چون بنظرم ادمی که بتونه حرفشو با منطق ثابت کنه از منطقش استفاده میکنه بعضی موقعه هام منطق حکم میکنه وقتی طرفت نمیخواد یه چیزیو قبول کنه یا گوشی برای شنیدن نداره پس باید محلو ترک کرد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جرررزز😂💔اینا دیگ ثمره ی ۴ سال زندگیه خوابگاهیهبره رفتم خوابگاه گرگ اومدم بیرون از بس ک با یه مشت س ...

اره قبول دارم تو خوابگاه ماشالله همجور ادم هست و خیلیییییی پیش میاد دعوا شه

منی که زود اشکم درمیاد حتی اگرم طرف چیزی نگه چیم😕

منم همینطور از پشت گوشی میتونم با خاک یکسان کنم طرفو ولی رو در رو تا بیام حرف بزنم اشکم میریزه چیکار کنیم پس🥺

همسرم،عزیزتر از جانم تو بهترینی. به خاطر همه خوبی‌هایت ممنونم،تو مهربان‌ترین همسر دنیایی،از اینکه بدون وقفه برای خوشحالی و رفاه من تلاش مکینی از تو سپاسگزارم ،امیدوارم لایق این همه عشق تو باشم هم نفسم...                                                                                                                                               🩷Ĥ🩷

فحاشی و جیغ زدن و داد وفریاد اره

کاملا مشخصه طرف سوخته

من خودم تو دعواها باخنده و خونسردی جواب دیگران و می دم همینم باعث میشه طرف جری تر بشه و من لذت ببرم

ماهها پیش در یک شب بارانی" نمی توانم" درونم را در زیر خروارها خاک دفن کردم تا مدتهابه احترامش لباس سیاه پوشیدم وساعتها را به شیون و مویه کردن گذراندم تا باوجدانی آسوده با می توانم دست دوستی بدهم🕊

جرررزز😂💔اینا دیگ ثمره ی ۴ سال زندگیه خوابگاهیهبره رفتم خوابگاه گرگ اومدم بیرون از بس ک با یه مشت س ...

یعنی دروغه که میگن بهترین سال های زندگی تو خوابگاه هست و همه باهم رفیقن و این داستانا؟؟؟