اونایی که تو دعوا بیشتر فحاشی میکنن و بی احترامی میکنن انگار بیشتر کم اوردن چون بنظرم ادمی که بتونه حرفشو با منطق ثابت کنه از منطقش استفاده میکنه بعضی موقعه هام منطق حکم میکنه وقتی طرفت نمیخواد یه چیزیو قبول کنه یا گوشی برای شنیدن نداره پس باید محلو ترک کرد
کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
منم همینطور از پشت گوشی میتونم با خاک یکسان کنم طرفو ولی رو در رو تا بیام حرف بزنم اشکم میریزه چیکار کنیم پس🥺
همسرم،عزیزتر از جانم تو بهترینی. به خاطر همه خوبیهایت ممنونم،تو مهربانترین همسر دنیایی،از اینکه بدون وقفه برای خوشحالی و رفاه من تلاش مکینی از تو سپاسگزارم ،امیدوارم لایق این همه عشق تو باشم هم نفسم... 🩷Ĥ🩷
من خودم تو دعواها باخنده و خونسردی جواب دیگران و می دم همینم باعث میشه طرف جری تر بشه و من لذت ببرم
ماهها پیش در یک شب بارانی" نمی توانم" درونم را در زیر خروارها خاک دفن کردم تا مدتهابه احترامش لباس سیاه پوشیدم وساعتها را به شیون و مویه کردن گذراندم تا باوجدانی آسوده با می توانم دست دوستی بدهم🕊