سلام بچه ها حالتون خوبه من یک سوال دارم ازتون راجب اینکه من چون بعضی از دوست هام و خانم های فامیل بینی عمل کردن و خیلی خوشگل و خوب شدن و منم خوشم اومد بینیم خیلی خوب و خوشگله ولی میخواستم فرمش بهتر بشه و کوچیک تر بشه تصمیم گرفتم که عمل کنم و به شوهرم دوماه پیش گفتم بهم گفت عزیزم حق اینکه دواغ عمل کنی رو نداری چون هم خودت اذیت میشی و هم چون بچه کوچیک داریم نمیشه و هم بچه ها اذیت میشن هم خودت بچه هام کوچیکن و به من گفت دماغت خوشگله چرا بری عمل کنی و من منصرف شدم اما الان با خودم میگم و وسوسه شدم زده به سرم که بدون اجازه شوهرم برم عمل کنم شوهرم خیلی دویم داره و بسیار ادم خوبی هست ولی میترسم اگر بدون اجازش برم عمل کنم خیلی شاکی بشه ازم و الان اگر ازش پول بخوام میفهمه که من همچین کاری میخوام بکنم و من حدود ۴۰۰میلیون طلا دارم و تصمیم گرفتم که برم اندازه ۱۰۰میلیون از طلا هارو بدون اجازه بفروشم و برم دماغم رو عمل کنم ولی میترسم شوهرم که بفهمه خیلی شاکی بشه به نظرتون من اگر همچین کاری رو بکنم خیلی برام بد میشه و شوهرم شاکی میشه الان میخواستم بدونم به نظرتون چیکار کنم خوبه از طرفی با خودم میگم ولش کن کلا منصرف بشم