2821
2789

به نظر من که شهر کودک شاپرک عالیه. همه چی داره هم خرید هم بازی هم خوراکی هم آموزش هم سلامت هم خدمات. شهر کودک شاپرک اولین مجتمع تخصصی کودک در ایران هست. لباس و کفش و سیسمونی که همه چی داره با تنوع بالا، شهر بازی هم که 2 تا داره هم حرکتی مهارتی هم الکترونیکی مکانیکی. برای آموزش هم که همه چیز که مختص کودک باشه داره مثل آموزشگاه زبان، مهد و پیش دبستانی، آموزشگاه هنر و موسیقی،روانشناسی و دندانپزشکی. آرایشگاه مادر و کودک باشگاه مادر و کودک و... خلاصه که خیلی جذاب و دیدنیه

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

به نظر من که شهر کودک شاپرک عالیه. همه چی داره هم خرید هم بازی هم خوراکی هم آموزش هم سلامت هم خدمات. شهر کودک شاپرک اولین مجتمع تخصصی کودک در ایران هست. لباس و کفش و سیسمونی که همه چی داره با تنوع بالا، شهر بازی هم که 2 تا داره هم حرکتی مهارتی هم الکترونیکی مکانیکی. برای آموزش هم که همه چیز که مختص کودک باشه داره مثل آموزشگاه زبان، مهد و پیش دبستانی، آموزشگاه هنر و موسیقی،روانشناسی و دندانپزشکی. آرایشگاه مادر و کودک باشگاه مادر و کودک و... خلاصه که خیلی جذاب و دیدنیه

سوال میکنم و نظر هم میدم تا بدونم کی با نظرم موافقه شاید جای بهتری هم باشه

به نظرنمیاد سؤال باشه.چون من رفتم ولی اینهمه اطلاعات ازش نداشتم

حتی آدرسشو مثل شما انقدر دقیق نمیتونم بگم

🌟چشم فقط چشماي #سرنديپيتي👀 وگرنه كه شته و 🐜مورچه هم چشم دارن...🌟