2777
2789
عنوان

خواستگار قراره بیاد راهنمایی برای پذیرایی

| مشاهده متن کامل بحث + 736 بازدید | 55 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هلو و گوجه سبز که مناسبتر هست قیمتشون زرد آلو و آلبالو که گرونتره کمتر بخر من دیروز از هر کدوم تقریب ...

چنده مگه 🍒؟

دوتا درخت داریم تو حیاط کلی آلبالو و گیلاس داده  کسی نیست جمع کنه 🤭 البته دو سه سال بیشتر نیست میوه میده قبلا نقش تزئینی داشت 🤣

۱۴۰۳/۱۱/۲۵💔  عهد و پیمان تو با ما و وفا با دگران 

خاله زنکی نیست احترامه.تو جلو خانواده خودت یه چایی هم بزاری اشکال نداره ، ولی جلو خاستگار کم بزاری د ...

کم نیس والا. چایی و گز و شیرینی و طالبی که میاره 

بعد برن خونه بگن  ؟ وایییی زرد آلو نداشت ؟

خب معلومه این آدم چقدر خاله زنکه. بجای توجه به شخصیت عروس داشته به زردالو فکر میکرده.

خدایا به قلب من و عزیزانم آرامش عطا کن.. آرامشی که پایدار باشد آمین❤️                                                                                      خیلی بد گذشت تو نبودی ببینی چقدر سخت گذشت       اگه روم ریپلای زدی و پریدی بهم و جوابتو ندادم ، یعنی وقت برای امثال تو ندارم😊 برو خدا روزیتو جای دیگه بده

کم نیس والا. چایی و گز و شیرینی و طالبی که میاره بعد برن خونه بگن ؟ وایییی زرد آلو نداشت ؟خب معلومه ...

نمیگن وااای زرد الو نیاوردن ، هیشکی واسه زردالو پانمیشه بره مهمونی یا خاستگاری. بحث احترام و عزت خود خانواده است

۲۸ البته تازه دیدار اوله اصلا معلوم نیست حتی دیدار دومی باشه یا نه 😅خلاصه هنوز نمیشه گفت داماده😂مم ...

سوالات اساسی بپرس 

در مورد استقلال شغلی مسکن میزان درآمدش. 

اینکه چنتا خواهر برادرن چنتا متاهل هستن چکاره هستن .حداقل‌ ۳ ماه بزار برا آشنایی 

۱۴۰۳/۱۱/۲۵💔  عهد و پیمان تو با ما و وفا با دگران 

عزیزم خاله یا عمه چطور؟دست تنها باشی خوب نیست

اگر مادرم بود اصلا دفعه اول منزل راه نمیدادم 

میگفتم بیان بیرون (مادر و پسره.. با من و مادرم)

اما چون مادرم نیست ، دفعه اول گفتم بیان خونمون که پدرم  باشه 

البته خواهرم هم هست 

واسه آدمی که هنوز اصلا نمی‌دونم چه شکلیه درست نیست عمه یا خالمو معطل کنم 

حالا اگر خدا خواست و جلسه اول به دل هم نشستیم ، دیدار دوم از خالم هم کمک میگیرم 

نمیگن وااای زرد الو نیاوردن ، هیشکی واسه زردالو پانمیشه بره مهمونی یا خاستگاری. بحث احترام و عزت خود ...

حالا هر جور مختاری عزیزم. عزت ما دست خودمونه نه نوع میوه

خدایا به قلب من و عزیزانم آرامش عطا کن.. آرامشی که پایدار باشد آمین❤️                                                                                      خیلی بد گذشت تو نبودی ببینی چقدر سخت گذشت       اگه روم ریپلای زدی و پریدی بهم و جوابتو ندادم ، یعنی وقت برای امثال تو ندارم😊 برو خدا روزیتو جای دیگه بده