2777
2789
عنوان

خواستگار قراره بیاد راهنمایی برای پذیرایی

| مشاهده متن کامل بحث + 736 بازدید | 55 پست
جلسه اول خیلی مهمه ، شاید قسمتت بود شوهرت شد . بعد میگن پونصد ندادن میوه بخرن یه پذیرایی خوب واسه جل ...

اتفاقا خوبه😂 کسی که بخاطر زردالو دلخور بشه بهتره کلا بره

خوب میشه خاله زنکا رو شناخت 

خدایا به قلب من و عزیزانم آرامش عطا کن.. آرامشی که پایدار باشد آمین❤️                                                                                      خیلی بد گذشت تو نبودی ببینی چقدر سخت گذشت       اگه روم ریپلای زدی و پریدی بهم و جوابتو ندادم ، یعنی وقت برای امثال تو ندارم😊 برو خدا روزیتو جای دیگه بده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هندونه طالبی برای پذیرایی رسمی خوب نیست.خیار و سیب و پرتغال و گوجه سبز بخر مثلا 

نیاز نیست زیاد هزینه کنی .در ضمن مگه چقدر میخوان بشینن هم چایی هم شربت .یکی رو انتخاب کن

میشه با هندونه و خربزه و...پذیرایی کرد در کنارش موز و هلو و زردآلو و خیار این میوه های تابستونی هم هست هر کدوم در توانتون بود بذار

دخترم ما خیلی منتظرت بودیم مخصوصا خواهرت ولی تو پیش خدا رو دوست داشتی هیچوقت اون روی ماهت رو فراموش نمیکنم😔

شیرینی نیارید هنوز که خبری نیست .

اگر رسمی هست و شناختی ندارید 

چای با آبنبات _ شکلات 

یا شربت آلبالو _پرتقال 

میوه هم معمولا میارن 

گوجه سبز کیلو ۱۰۰ نهایت توت هم ۸۰ 

از هرکدوم ی کیلو کافیه 

هندونه و طالبی هم خواستی بزاری ی دوتا کلیپ ببین مجلسی طور قاچ کن بچین تو دیس 

استرس نده خودتو

۱۴۰۳/۱۱/۲۵💔  عهد و پیمان تو با ما و وفا با دگران 

شیرینی رو با چای باید بیاری 

شربت همون اول که رسیدن میدی 

نه میوه زیاد تفاوت نداره چی بذاری 

شیرینی خشک یا تر فرقی نمیکنه ولی با جعبه نیار بچین تو ظرف 

مگه مادرت نیست؟! چند سالته خودت؟!!

طالبی و هندونه  مناسب خواستگاری  نیست 

بنده خودم یه عادتی دارم ،خدمتتون عرض می کنم :                  کتاب که می خوندم  برخی اوقات که به مطلب  جالبی که    می رسیدم کتاب رو ول می کردم. درست مثل کسی که دستش سوخته، هیچ یادم نمیره یکی دو سه ماهی با یه عده ای  از دوستان  بحثی داشتیم درباره‌ی که  در  جهان  و در طبیعت عدل هست یا نیست ؟ چون برخی این باور را دارند که از این دست بدی از اون دست می‌گیری و... وارد بحثش نمی خوام بشم،بنده هر چی نگاه می کردم اینو نمی دیدم.در یک کتابی که برای من مهم  بود یه جمله  دیدم : طبیعت  به قانون  ظلم حرکت  می‌کند من  این کتاب رو ول کردم و بعد که دنبالش  رفتم دیدم بله   دو سوم حیوانات  برای  یک روز زندگی باید یه حیوان دیگه  رو بکشن .و در دنیایی  که دو سوم موجودات برای یک روز زندگی  باید یه حیوان  دیگه بمیره صحبت  از عدل   معلومه  نفهمیدن  جهانه.         بنابراین  طبیعت  قانونش قانون ظلمه. تنها انسان که می‌تونه  عادلانه  عمل کنه و باید عادلانه  عمل کنه  و این تنها صفت و  امتیاز  من و شماست  به خاطر آزادی که داریم.   ولی اگه در بند طبیعت  بمونیم ما هم به همون اندازه  ظالمیم که بقیه موجودات  به دلیل اجبارشون ظالم هستن .🤍🌱دکتر هلاکویی 

موز و زردآلو گیلاس بگیر

درکنارش هم هندونه و طالبی 

شیرینی هم خشک بگیر از شیرینی خودشون هم بیار ک بخورن اول شربت ببر بعد که شیرینی آوردی چایی هم ببر

اشک شو،اما نه تو غم.

هلو و گوجه سبز که مناسبتر هست قیمتشون 

زرد آلو و آلبالو که گرونتره کمتر بخر 

من دیروز از هر کدوم تقریبا ی کیلو خریدم حدود ۵۰۰ شد 

خب حالا حساب کنی طالبی و هندونه هم همین میشه چون وزنش زیاده 

شیرینی نخریدی نخر 

چای با شکلات و هر چی داری بده

اتفاقا خوبه😂 کسی که بخاطر زردالو دلخور بشه بهتره کلا برهخوب میشه خاله زنکا رو شناخت

خاله زنکی نیست احترامه.

تو جلو خانواده خودت یه چایی هم بزاری اشکال نداره ، ولی جلو خاستگار کم بزاری درست نیست. تو هر شرایطی باید نسبت به موقعیت رفتار کرد

عزیزم هندونه و طالبی خیلیم عالیه 🤍 اما بعضی از آدما خیلی ادایی و اهل گیر دادن هستن مخصوصا اگر از طبقه اجتماعی بالاتر باشن، طبق شناختتون بنظرم عمل کنید، خصوصا اگر از طبقه اجتماعی بالاتر هستند سعی کنید یه کم تجملاتش رو بیشتر کنید

قرار نیست چند کیلو از هر میوه ای بخری از هر کدوم چند تادونه بخر خیار هم بزار کنارش: یه ظرف پر بشع هندوانه و طالبی واقعا مجلسی نیست 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت