نارببتتورباننتدریلاو مدیر استارتر عضویت: 1402/09/23 تعداد پست: 3280 عنوان رواق کودک حرم امام رضا چجوری ثبت نام کنم 530 بازدید | 3 پست تو نسیم رضوان ثبت نام رواق کودک دارهکی باید ثبت نام کنم؟همون روزی که رفتم یا روز قبلش؟؟اگه کسی هم رفته بگه چجوریه ؟مادر هم راه میدن با خردسال 1404/03/13 | 13:47 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
2hanim عضویت: 1398/08/06 تعداد پست: 53732 والا من ثبت نام نمیکردم همون موقع میرفتم تو صف می ایستادیم اسممونو مینوشت میرفتیم داخل بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
نارببتتورباننتدریلاو مدیر استارتر عضویت: 1402/09/23 تعداد پست: 3280 والا من ثبت نام نمیکردم همون موقع میرفتم تو صف می ایستادیم اسممونو مینوشت میرفتیم داخل امسال هم رفتینبچه تون چند وقتشهشما هم می رفتین با بچهدو و نیم سال هم راه میدنکارت ملی هم میخوادببخشید سوالاتم زیاد شد
2hanim عضویت: 1398/08/06 تعداد پست: 53732 امسال هم رفتینبچه تون چند وقتشهشما هم می رفتین با بچهدو و نیم سال هم راه میدنکارت ملی هم میخوادببخشی ... من پاییز رفتم اون موقع 4 سالش بود بله برای بچه های زیر 5 سال جداست مال بالا 5 سال جداست نه هیچی مدارک نمیخوان زیر 5 سال مادرش هم باید همراهش باشه بالای 5 سال نه بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲