2777
2789

داشته باشی چون امروز تعلیقت کردن و فهمیدیم که تو یه نر مریض جن سی هستی که قصد داری سیگار رابطه ج نسی بدون تعهد و گروهی خیانت رو عادی سازی کنی به عنوان اینکه من زنم ولی مثلا شوهرم میکه مردی که خیانت نکنه بی عرضه هست اما بدون اگه برگشتی که هیچ همیشه تو تاپیک هات به بقیه خواهم گفت نری اگه هم که تعلیق دائمی شدی امیدوارم راهی تیمارستان بشی و بتونی تروما ها و آسیب های حاصل از دیدن زن‌های نزدیکت و خانواده سمی که توش بزرگ شدی رو درمان کنی

البته من صد درصد مطمئن هستم تو ذهنت کثیفه نه جسمت و به قول خودم جسم کپک زده ای داری 

فکر نکن کاربرا خرن فقط براشون مهم نیستی 

با مغز نخودیت فکر کردی بگی خانما ازدواج نیست راحت برین رابطه برقرار کنین یا همه مردا خیانت می‌کنن یا اینکه طلا هاتونو به مردا بدین کسی میاد به حرف تو مغز نخودی گوش بده 🫵🏻

فحش نمیدم چون قطعا آدم آسیب دیده ای هستی و تو خانواده داغونی بزرگ شدی 

اما با مغز کوچولوت دیگه فکر نکنی زرنگی باشه مریض جنسی ؟آفرین حالا برو گریه کن که تعلیق شدی و من و یادت نگه دار

@اناهیتاجان‍  البته شایدم واقعا شوهر داری اقا نامحترم 🤣🤮🫵🏻از ذهن مریض هایی مثل تو بعید نیست ک

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.