2777
2789

اما نمیدونم چیکار کنم نیمدونم‌چه لباسی بپوشم استرس گرفتم صورتم جوش‌و‌لک داره و خب این اولین دیدارمون بعد از دوسال نیم رابطه لانگ هستش البته هرروز تصویری حرف میزنیم‌میترسم اون روز شلخته به نظر برسم به نظرتون چیکار کنم ؟

بهترین ارزوی من رسیدن به توعه همه وجودم  🥺 🙂 میشه برای رسیدن به ارزوم برام دعا کنید♥

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم میشه لطفا تاپیک آخرم رو گزارش بزنی؟ممنونم از لطفت

چشم میشه منم راجب تاپیکم یه راهنماییم کنی

بهترین ارزوی من رسیدن به توعه همه وجودم  🥺 🙂 میشه برای رسیدن به ارزوم برام دعا کنید♥
وااااییی ذوق و استرست رو میفهممچیزی ک باهاش راحتی و میدونی خوب بنظر میای بپوش

اوکی بعد ارایش کنم یانه عادی برم؟ اون زیاد از ارایش خیلی خوشش نمیاد در حد ملایم خوبه؟

عزیزم یه رژیم بگیر اگه وزنت بالاعه(جوش های صورتت هم از بین می‌ره)

سعی کن خودت باشی و خجالتی نباشی

از عطر و مام حتما استفاده کن

لباس خوشگلتو بپوش اگه سنت بالای 18 هست مانتو قشنگ تره زیاد لباس های ل*ختی نپوش که فکر بدی راجبت نکنه

آرایش زیادی هم نکن اگه میخوای شاد به نظر برسی صورتی اگه میخوای خانومانه باشه آرایش قهوه ای عالیه

دیت اول رو جای شلوغ برو

همه چیز رو بهش نگو

توی ماشین و خونه اصلا نرو 

درکل خودت باش از آرایش سنگین هم فاصله بگیر 

هرروز روزی پنج یا ده دقیقه یخ بزن به صورتت تا اونموقع معجزه‌ش رو میبینی 

کرمانشاه،دانشجو تجربی:)

عزیزم یه رژیم بگیر اگه وزنت بالاعه(جوش های صورتت هم از بین می‌ره)سعی کن خودت باشی و خجالتی نباشیاز ع ...

یخ برای جوش و جای جوش خوبه؟

من سعی میکنم هرروز بذارم

خیار یخ زده هم میزنم اونم باحاله

نظرمو مینویسم و میرم.معمولا ریپلای نمیخونم.

یخ برای جوش و جای جوش خوبه؟من سعی میکنم هرروز بذارمخیار یخ زده هم میزنم اونم باحاله

اره گلم کل جوش هارو از بین می‌بره پوست رو سفت و سفید می‌کنه منافذ هم می‌بنده 

اما باید یه ماه دقیق استفاده کنی تا معجزه کامل رو ببینی 

عزیزم یه رژیم بگیر اگه وزنت بالاعه(جوش های صورتت هم از بین می‌ره)سعی کن خودت باشی و خجالتی نباشیاز ع ...

من تازه باید وزن اضافه کنم رژیم😂😂

من تقریبا ۱۸ سالمه نه من اصلا عادت به لباس های لختی ندارم همیشه تیپام ملایمه‌و اسپرته

چشم میشه منم راجب تاپیکم یه راهنماییم کنی

عزیزم من اگر بودم با نهایت اعتماد به نفس همون جوری که خودم بودم میرفتم

طرف باید تو رو اونجور که هستی بپذیره جوش و این چیزام عیب و ایراد نیست و همههههه آدما دارن

چیزی که باعث میشه دید اون نسبت به تو مثبت باشه جوش و ظاهر نیست اعتماد به نفس و عزت نفسته

پس استرس مخربه واسه رابطت 

کاش میشد بشی🖤💔
من تازه باید وزن اضافه کنم رژیم😂😂 من تقریبا ۱۸ سالمه نه من اصلا عادت به لباس های لختی ندارم همیشه ...

عهههه خب سعی کن یکم وزنت کم باشه که اگه خواست بغلت کنه کمرش نشکنه😂🥲

عالی گلم

قرارمون تو وسط شهره تقریبا جای نه خیلی خلوت نه خیلی شلوغه