2777
2789
عنوان

پروفایل عاشقانه گذاشتم خواهر شوهرم چی گفته 😕

| مشاهده متن کامل بحث + 829 بازدید | 33 پست
بنظر شما اگه اون همچین عکسی میذاشت من حق دخالت داشتم؟؟؟

ببین این عکس رو همه میبینن و نظر میدن. حریم شخصیت که نیست

بعدشم شما نمی تونی همه رو مجاب کنی که به خودم و همسرم مربوطه. شما نبین . یا شما نطر نده

شهید تهرانی مقدم : “فقط انسان های ضعیف به اندازه ی امکاناتشان کار میکنند”

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جوابشو نده اصلا عکس پروفایلتم بزار بمونه شاید خودش متوجه شد که نباید دخالت کنه

اره میذارمش بخدا شوهرم اینقد ذوق کرد گف برش داری کشتمت

تیکر همون روزیه  که با خوشحالی خدا رو شکر کنم که دعام برآورده شد🙏🙏                                   هدف تا اخر فروردین65کیلو👌                            وزن فعلی 76کیلو😰   
ببین این عکس رو همه میبینن و نظر میدن. حریم شخصیت که نیست بعدشم شما نمی تونی همه رو مجاب کنی که به ...

ارره درست میگی نمیتونم بگم نظر ندن اما میتونم بیخیال نظراتشون بشم مهم باز خورد شوهرم بود 

تیکر همون روزیه  که با خوشحالی خدا رو شکر کنم که دعام برآورده شد🙏🙏                                   هدف تا اخر فروردین65کیلو👌                            وزن فعلی 76کیلو😰   
اره میذارمش بخدا شوهرم اینقد ذوق کرد گف برش داری کشتمت

واکنششونشون شوهرت بده .دیگ اختیار پردفایلامونم نداریم!!!درسته همه میبینن اون هنه بایداحترام بذارن ن اظهارنظر

جایی هست که جز من هیچ کس نمیتواند آن را پر کند.کاری هست که جز من هیچ کس قادر به انجامش نیست.💪💪💪💪💪
واکنششونشون شوهرت بده .دیگ اختیار پردفایلامونم نداریم!!!درسته همه میبینن اون هنه بایداحترام بذارن ن ...

دیدی تو رو خدا ..تا حالا متوجه نبودم امروز فهمیدم فعلا به خواست شوهرم عوضش نمیکنم ..اما بنظرت حرفش بد بود

دیدی تو رو خدا ..تا حالا متوجه نبودم امروز فهمیدم فعلا به خواست شوهرم عوضش نمیکنم ..اما بنظرت حرفش ب ...

حرفش از روی عقده بود دوروز بذا بمونه جوابشم نده بعدعوض کن عاشقانه تربذا ماتحتش بسوزه حسود

جایی هست که جز من هیچ کس نمیتواند آن را پر کند.کاری هست که جز من هیچ کس قادر به انجامش نیست.💪💪💪💪💪

بنظرم این جمله درباره کسایی صدق میکنه که راه به راه رابطشونو به رخ میکشن یا بزرگنمایی میکنن،اینکه گهگاهی ادم یه چیزی بذاره اتفاقا خوبه بنظرم،خواهرشوهرت میخواد بخودش ثابت کنه که شما عاشقانه نیستین باهم،برا همین به این متنا پناه اورده😂😂

خشم بیش از حد گرفتن وحشت ‌آرد و لطف بی‌وقت هیبت ببرد ،نه چندان درشتی کن که از تو سیر گردند و نه چندان نرمی که بر تو دلیر شوند...

متنتم برندار،بازم یه مدت عاشقانه بذار تا جیگرش بسوزه😁

خشم بیش از حد گرفتن وحشت ‌آرد و لطف بی‌وقت هیبت ببرد ،نه چندان درشتی کن که از تو سیر گردند و نه چندان نرمی که بر تو دلیر شوند...

همین الان برو اونو عوض کن و ی عاشقووووونه تر بزار ازینایی ک توش آقامون و این حرفا داره بزار چشاش از کاسه در بیاد😎😎حسود خانوم

دستاش انقد قدرت داره که هر ترسی، هر تکه‌ی شکسته‌ای از من رو محکم نگهداره. این مرد به من احساس کامل بودن نمیده، باعث کامل شدن منه💙

منم تو اینستا عکس کادوی ولنتاینمو گزاشتم حسود خانوم اومده کامنت گزاشته ب فلانی بگو برای من بخره😒😒😒😒😒😒

دستاش انقد قدرت داره که هر ترسی، هر تکه‌ی شکسته‌ای از من رو محکم نگهداره. این مرد به من احساس کامل بودن نمیده، باعث کامل شدن منه💙