2777
2789

بچه ها هر چن وقت یکبار بیخودی باهام دعا میکنن اصن از من خوششون نمیاد پشت سرم حرف میزنن من کلا توی حاشیه نیستم خیلی مهربونم  ولی کلا باهام مشکل دارن  شوهرم‌گفت دیگه قطع ارتباط کن من دیگه خحالت میشکم تورو با خودم ببرم خونه مادرم چن وقت پیش غذا پختم بردم  دور هم بخوریم که قهر کردن نخوردن گفتن غذا کمه  گذشت یه مدت نرفتم بعد شوهرم گفت اشکال ندارع و فلان رفتم  دوباره یمدت دو هفته یکبار میرفتم ولی نه برای شام و  ناهارچون اکه تا ده شبم بشینی مادرشوهرم سفره پهن نمیکنه یا یت دعوا درست میکنن که پاشو برو در حد یکی دوساعت میرفتم سر میزنم  این هفته که رفتم سلام کردم دیدم مادرشوهرم جواب سلامم نمیده  یهو  شرو‌کرد داد بیداد که من صب دکتر بودم تو احوالم نپرسیدی گفتم خوب من از کجا میدونستم اینم بگم من زنگ میزدم ولی اونا اصلا حتی اگه میدونستن حالم بدت نمیردن منم دیگه نزدم الان شوهرم‌میگه قطع ارتباط کن دیگه تموم بشه بره؟ولی خودش میره یساعت یه تاب میخورا میاد به من‌میگه تو نیا 

بنظرتون قطع ارتباط کنم واقعا دیگه نمیکشم از طرفی قطع ارتباژ کنم پیش همه میگه ابرومو میبرع گیر افتادم

منتظرم دوباره مامان بشم  دعام کن دوست خوب من.. یه گل دختر دارم عاشقشیم  الان تو اقدامم برای نی نی دوم اگه خدا صلاح دید 🥺 بهم بده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برین بهشون بابا

همه بهم میگن چجوری با اینا حوصله میکنی ولی من واقعا نمیفهمم چرا باید بدی کنم باهاشون بد باشم  اخه چ‌مرگشونه

منتظرم دوباره مامان بشم  دعام کن دوست خوب من.. یه گل دختر دارم عاشقشیم  الان تو اقدامم برای نی نی دوم اگه خدا صلاح دید 🥺 بهم بده

کلا قطع ارتباط با ادمای سمی دورت نه تنها بد نیست بلکه ضروریه برای داشت یه زندگی سالم و ارامش بخش

مادر شوهرم ۸۰ سالشع میترسم بمیره 

خدا فقط بهت صبر بده

تازه ۴ تا خواهر مجرد سن بالا داره

بخدا می‌ترسم ازدواج کنم

بخدا حق داری روزی صدبار میگم چ غلطی بود کردم من‌که دیدم این خواهر دارع

اول از همه بگو به شوهرت چرا خجالت میکشی که من و ببری باید از رفتار خانوادت خجالت بکشی تا حد لزوم هم دیگه نرو و زنگ هم نزن فقط برای مراسم و عیادت خیلی کوتاه و مختصر رو و در حد سلام و علیک باش و دیگه گرم و صمیمی هم نباش اگر هم گله کردن محترمانه جواب بده کلا سرسنگین باش روی همسرت هم کم کم کار کن تا کمتر بره اونجا و هرروز نره برای احوالپرسی و مناسبت ها بره یا کوتاه با هم برید و بیایین که خدایی نکرده پُرِش نکنن وقتی تنها میره

ارتباطت رو محدود تر و رسمی تر کن

خوبی زیاد از حد شود، نادان خیال بد کند 

متاهل💍   نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده (از سال ۱۴۰۲)😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد💍🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من براینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم حتی به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤ویکتور هوگو رو خیلی دوست دارم بخاطر جمله های نابش مثلا اونجا که میگه: به عقیده من هیچکس عاقل نیست مگر زنو شوهری که یکدیگرو به حد پرستش دوست بدارند🥺 اما من فراتر از پرستش که مرگ باشه، دوستت دارم...❤️🫠

اول از همه بگو به شوهرت چرا خجالت میکشی که من و ببری باید از رفتار خانوادت خجالت بکشی تا حد لزوم هم ...

خوب میگه از رفتاری که باهات دارن خجالت زده میشم حالم بد میشه  وقتی میدونم بدون دلیل دعوا درست میکنن یا مثلا موقع شام‌و ناهار که میشه دعوا درست میکنن که بریم با اینکه من توی ده سال سر جمع دوبار خونشون شام‌خوردم

ارتباطت رو محدود تر و رسمی تر کنخوبی زیاد از حد شود، نادان خیال بد کند

من هر چفدرم ارتباط کم میکنم ولی به محض دیدنم دعوا درست میکنن همشم از پشت سرم میگن که بهم میگن