2777
2789
عنوان

خانوما این ادمو قبول کنم

66 بازدید | 10 پست

یکی از آقایون حراستی دانشگاه

تو دهه سی

به شدت خوشتیپ و قد بلند

بهم پیشنهاد داده با هم وارد ارتباط شیم و اشنا بشیم. قبول کنم؟

«زیبایی»مجموعه‏ ای از اجزاییه که آنچنان با هم هماهنگ هستن که نیازی نیست چیزی دیگه ‏ای بهشون اضافه بشه، برداشته بشه و یا جایگزین بشه و این چیزیه که تو هستی؛ تو زیبایی🧡
چند سالته؟

۲۱

«زیبایی»مجموعه‏ ای از اجزاییه که آنچنان با هم هماهنگ هستن که نیازی نیست چیزی دیگه ‏ای بهشون اضافه بشه، برداشته بشه و یا جایگزین بشه و این چیزیه که تو هستی؛ تو زیبایی🧡

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دهه سی؟؟ینی هفتاد سالشه؟؟؟

نه یعنی احتمال میدم  سی و خورده ای سالش باشه 

۲۱

باید ی مدت باهاش ارتباط بگیری ببین آدم خوبیه،با زنای دیگه چقدر معاشرت می‌کنه فقط فکرش پیش بقیست یا حواسش به تو بیشتر ،به طرز رفتار و صحبتاش خیلی دقت کن ببین وجه اشتراکتون زیاد یا ن هرچقدر بیشتر باشه رابطتون پایدارتر میشه،موقع مسیج دادن چک کن ببین زود جوابتو میده وقتی داره با تو چت میکنه همش آنلاین نیست که

به این چیزا خیلی دقت کن بعد اگه دیدی ازش خوشت میاد و آدم خوبی هم هست اونوقت وارد رابطه شو همون اول اینکارو نکن چون موقع رابطه بخوای بشناسیش بدتر شکست میخوری

نه یعنی احتمال میدم سی و خورده ای سالش باشه

حراستیا معمولا آدمای قابل تعریفی نیستن

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                
نه یعنی احتمال میدم سی و خورده ای سالش باشه

چون سنش بالا ممکنه یخورده شناختش زمان ببره مردای سن بالا خوب خودشونو جمع و جور میکنن زیاد سوتی نمیدن تجربشون زیاد ولی خیلی دقت کن ببین به چه قصدی میخواد باهات باشه فقط به قصد رابطه جنسی یا خوشش اومده ازت

باید ی مدت باهاش ارتباط بگیری ببین آدم خوبیه،با زنای دیگه چقدر معاشرت می‌کنه فقط فکرش پیش بقیست یا ح ...

حقیقتش علاوه بر مواردی که گفتی من شرایط مالی طرفم برام مهمه🙈به نظرت حراستای دانشگاه حقوقشون خوبه؟

حراستیا معمولا آدمای قابل تعریفی نیستن

هر موقع دانشگاه از در ورودی رد میشم یه لبخند خیلی عکیق میاد رو لباش😂 

حقیقتش علاوه بر مواردی که گفتی من شرایط مالی طرفم برام مهمه🙈به نظرت حراستای دانشگاه حقوقشون خوبه؟

به سابقه کارش بستگی داره

چون سنش بالا اره باید یخورده وضع مالی خوبی داشته باشه حق میدم ولی از پسر سن پایین زیاد انتظار نداشته باش من دوس پسرم سنش پایین زیاد انتظار وضع مالی خوب ندارم ازش همین که خوش اخلاق و مهربون باشه چشم و پاشم پاک باشه کافیه برام