2777
2789

اول بگم داستان مال اسفنده پارساله 

خب داستان از این قراره منو یکی از هم کارام که ایشون یه سال از من بزرگتره و خیلی با هم مچ هستیم  

ایشون تو شهر من یه خونه اجاره کرده ولی من خانواده ام اینجان ولی خب کلن خیلی باهاش رفت و آمد دارم و زیاد میرم خونش و شبم می مونم 

اونم چون تنهاست خیلی استقبال می کنه 

داشتیم از شیفت بر می گشتیم خونه 

که یه اقایی اومد کنار ما و شروع کرد صحبت کردن که از دوست من خوشش اومده و ...

و تا شماره دوستمو نگرفت بیخیال ما نشد 

و ما هم برای اینکه نفهمه خونش کجاست کلن دو تا کوچه اون ور تر رفتیم و یکم تو مغازه مطعل کردیم بعد که مطمعن شدیم رفته برگشتیم خونه 

دوست من وقتی این اقا اولین تماس رو گرفت ،بلاکش کرد ولی ایشون که خیلی سمج تر از این حرفا بود 

ول کن نشد و دوباره تماس گرفت 

ما هم جوابشو دادیم 

مودب و با شخصیت میزد ولی خب

نه سربازی رفته 

تازه درسش تموم شده بود 

توی صافکاری بود و قرار بود که اوایل اردیبهشت بره سربازی (یعنی الان سربازی ایشون)

ادامه داره ....

인생의 가장 소중한 자산을 위해 싸워라...

آقا چ طولانی بود نخووندم مگ نمیدونی اینجا مارو عادت دادن قطره چکونی تعریف میکنن،😂😂

https://daigo.ir/secret/31490434228 A❤️❤️ یه  امین دارم خبببببب همه بگین خببببب که با دنیا عوضش نمیکنم لطفا درخواست ندین با تچکر🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب

از یه سنی به بعد آدم دیگه وقت نداره بشینه گریه کنه مجبوره همراه اشک ریختن رانندگی کنه غذا بخوره ظرف بشوره یا به بقیه کارای عقب‌ مونده برسه 👋 هیچ کسی به خاطر دیر ازدواج کردن نمرده، اما خیلی‌ها به خاطر این که آدم اشتباهی رو انتخاب کردن، از بین رفتن.از دست دادن قطار خیلی بهتره از اینه که خودت رو زیر چرخ‌های زندگی مشترک بندازی.

آقا چ طولانی بود نخووندم مگ نمیدونی اینجا مارو عادت دادن قطره چکونی تعریف میکنن،😂😂

نه توروخدا بذار بگه قطره چکونی از عذاب جهنمم بدتره😂

از یه سنی به بعد آدم دیگه وقت نداره بشینه گریه کنه مجبوره همراه اشک ریختن رانندگی کنه غذا بخوره ظرف بشوره یا به بقیه کارای عقب‌ مونده برسه 👋 هیچ کسی به خاطر دیر ازدواج کردن نمرده، اما خیلی‌ها به خاطر این که آدم اشتباهی رو انتخاب کردن، از بین رفتن.از دست دادن قطار خیلی بهتره از اینه که خودت رو زیر چرخ‌های زندگی مشترک بندازی.

نه توروخدا بذار بگه قطره چکونی از عذاب جهنمم بدتره😂

خخخخ منه گشاد ک نخووندم الان فضولم هستم تکلییییف من چیه

https://daigo.ir/secret/31490434228 A❤️❤️ یه  امین دارم خبببببب همه بگین خببببب که با دنیا عوضش نمیکنم لطفا درخواست ندین با تچکر🙏

خخخخ منه گشاد ک نخووندم الان فضولم هستم تکلییییف من چیه

تکلیف اینه یه کم خودتو جمع کن خواهر خیلی گشادی ام خوب نیست🤣🤣🤣

تکلیف اینه یه کم خودتو جمع کن خواهر خیلی گشادی ام خوب نیست🤣🤣🤣

خخخخخ قیف کنم یعنی نوچ ولشکن خودمو جم کردم دیدم خواهر لباسام تو لباس شوی دارن التماس میکنن بیا مارو ببر پهن کن خخخخ برم برم

کلی اصرار و اجبار

دوستم اولین دیت و باهاش رفت 

ولی برای من لوکیشن فرستاد و گفت حالا اگر ساعت ۷ نیومدم 

بیا دنبالم و این حرفا...

که خدارو شکر کار به اونجا ها نرسید و خودش برگشت 

دوستم برای اینکه این اقا رو از سرش باز کنه بهش گفته بود گه کسی دیگه رو دوست داره که اقاعه ول کن نشده بود و 

و فردا اومد کل بیمارستان پرس و جو که این خانوم پارتنر داره یا نه. که متوجه شد و دست دوستم برلش رو شد 

ولی این اقا بازم از رو نرفت  

و با اصرارو اجبار و زنگ با شماره های مختلف 

دوستم رفت دیت دوم 

که این اقا اصلن نیومد 😐

و دوستم هر چی بهش زنگ زد جوابش نداد و دوستم خیلی عصبانی و کلافه اومد خونه ما و جریانو تعریف کرد و شب خونه ما موند 

ولی این اقا تا خود صبح بدون اغراق نزدیک ۱۰۰ بار زنگ زد و کلی پیام ما پیامارو خوندیم و جواب ندادیم نوشته بود 

خواهرم تصادف کرده و برای همین نتونستم بیا لطفا جواب بده تا برات توضیح بدم

인생의 가장 소중한 자산을 위해 싸워라...
خخخخخ قیف کنم یعنی نوچ ولشکن خودمو جم کردم دیدم خواهر لباسام تو لباس شوی دارن التماس میکنن بیا مارو ...

خدا لعنتشون کنه برق ما که قطع شد لباسام بو گند گرفتن منتظرم دوباره بزنم کار کنه🥺