2777
2789
عنوان

همسرم دلمو شکسته

501 بازدید | 27 پست

یک ماهه عروسی کردیم و اومدیم خونه خودمون، همسرم خیلی به فکر خودش و سلامتیش هست مثلا میگه من باید 8 ساعت بخابم بدنم خسته نباشه یک ساعت که بیشتر باهم میشنیم هعی میگه بریم بخوابیم ،، من دو سه روزه از موضوعی ناراحتم و تا صب نخوابیدم همسرم هم میبینه نمیتونم بخوابم ولی نمیگه چته چرا خوابت نمیبره اصلا همدردی نمیکنه، و امروز هم پیشش گریه کردم گذاشت رفت سرکار گفت میام صحبت میکنیم بهم اهمیت نمیده منم هیچ موقع نمیتونم گریمو نگه دارم سره بحث، خیلی ب خودش اهمیت میده مثلا یه روز ک یکم سرفه میکنه هعی میگه وای من چم شده اینجوری شدم اونجوری شدم رختشو از من جدا میکنه یا من وقتی مریض میشم پیش من نمیخوابه ک مریض بشه، و با اینکه 1 ماهه عروسی کردیم هفته ای 2 بار به زور با هم همبستری داریم و بعد از راند اول برای اینکه کمر درد نگیره راند دوم نمیره میره خرما و شیر و موز میخوره میگه انرژیم پایین رفته، و اینکه از نظر قیافع و هیکل خیلی ازش سرم و منو هم دوس داره ولی زیاد اهمیت نمیده بهم حتی وقتی عقد کردیم همه میگفتن چرا با این ازدواج کردی خیلی از تو لولش پایینه، و اینکه دو روزه گیر داده خیلی گوشی نگاه میکنی زیر چشات گود شده نمیدونه شب تا صب نمیخوابم برا همون گود شده خیلی دوس داره کنترلم کنه ، من با اینکه دوستی ندارم و هیچکس نمباد خونمون به مامانم میگه خیلی رفیق باز هست توروخدا راهنمایی کنین از اون طرف هم با مادرم حرفم شده قطع رابطه کردیم خیلی تنهام😭

غروب کی میاد خونه؟ 

شام رو حتما زود بذار ساعت 8 شام بخورین. بعد شام بشینید باهم حرف بزنید.. 

ممکنه شام دیرمیخورین و وقتی برای صحبت و. کنارهم بودن ندارین و ایشون هم صبح میره سرکار باید شب زودتر بخوابه. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

غروب کی میاد خونه؟ شام رو حتما زود بذار ساعت 8 شام بخورین. بعد شام بشینید باهم حرف بزنید.. ممکنه شام ...

شام رو ساعت 10 میخوریم ، بعد میره فوتبال نگاه میکنه و گوشی ساعت 12 هم میره میخوابه انگار نه انگار من هم آدمم پیشش گریه کردم گذاشت رفت سرکار

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شام رو ساعت 10 میخوریم ، بعد میره فوتبال نگاه میکنه و گوشی ساعت 12 هم میره میخوابه انگار نه انگار من ...

خب دیر شام میخورین. 

خودت باید زرنگ باشی و مدیریت کنی. 

شام زود بخورین و بعدش باهم صحبت کنید. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

شام رو ساعت 10 میخوریم ، بعد میره فوتبال نگاه میکنه و گوشی ساعت 12 هم میره میخوابه انگار نه انگار من ...

شوهر منم همینطوری بود بعد چن سال این مواردش خوب شد ولی یچیزای دیگه داره که خوب نیس

این لوس و از کجا پیدا کردی وای انقد حالم بهم میخوره از مردایی که اینجور رفتارها رو دارن خدا به دادت برسه ببین وقتایی که اینجور روی خودش حساسیت نشون میده تو اصلا بهش اهمیت نده محکم باش اصلا سعی کن نفهمه که محتاحشی اعتماد بنفست رو ببر بالا این آدمی که تعریف کردی فوق‌العاده از درون خالیه با این رفتارها میخواد حرفشو جلو بندازه می‌دونه که ازش سری میخواد کم نیاره نیاز جنسی رو فعلا کنترل کن سعی کن اون ازت درخواست کنه توهم با اکراه قبول کن سعی کن بهش بفهمونی که اون مرده و تو زنی باید آنقدر محکم باشه که زنش بهش تکیه کنه ولی فعلا سنگین رفتار کن گفت زیر چشت گود افتاده نگو گریه کردم نخوابیدم ضعف دستش نده

زندگی شوق رسیدن به همان فردایست که نخواهد آمد تو نه در دیروزی و نه در فردایی ظرف امروز پر از بودن توست زندگی درک همین امروز است...................... من یک زنم پر از حس شیرین به دست آوردن ها و حس تلخ از دست دادن ها واما اکنون مادری هستم که دلخوش به طفلی که تمام تمام من است.

انگار شوهرت مادرش وسواس داشته و شوهرتو لوسو خودخواه و خودشیفته بار اورده پیشش گریه نکن سفت باهاش حرف بزن 

الهی همه ی مریضا خوب بشن هیچ بچه ای بی پدرو مادر نشه هیچ پدرو مادری داغ بچه نبینه