2777
2789

سلام خواهرانه راهنمایی کنید 

من و همسرم خیلی باهام مشکل داشتیم و داریم‌.سر خیلی مسائل باهم اختلاف نظر داریم و...

حالا بگذریم 

امروز صبح خواب بودیم که گوشی شوهرم زنگ خورد.شوهرم اول گفت یا ابوالفضل من خاب بودم ولی تموم حواسم پیشش بود چون خیلی یک جوری گفت یا ابوالفضل 

تماس که وصل شد یک خانوم که برای یکی از شرکت هایی که شوهرم میره اونجا کار میکنه بود .شوهرم شروع کرد رسمی حرف بزنه ولی خانومه از اول خودمونی انگار خواهر برادر هستن. مثلا شوهرم گفت چشم، گفت چشمت بی بلا یا مثلا میگفت برام بفرست ببینم 

در حالیکه شوهرم داشت کاملا جمع می‌بست و حرف می‌زد ولی خانمه خیلی راحت داشت حرف می‌زد انگار زنگ زده به داداشش و...‌

بعد از پایان تماس پرسیدم کی بود چون بازم شماره اش دیده بودم گفت آره منشی یکی از شرکت هاست و من اصلا باهاش در تماس نیستم و با خود صاحب شرکت در تماس هستم  و بعدشم گفت آره این خانومه اخلاقش اینطوریه راحت باهمه حرف میزنه .

الان بنظرتون من حساسم؟ نباید میگفتم به شوهرم؟ 

حس خوبی ندارم نمیدونم میفهمید یا نه ولی بوی دروغ خیلی زود به مشام آدم میرسا 

السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین🖤 
حساس نباش چون فقط خودتو اذیت می‌کنی اون که زیر بار نمیره تو هم که نمیتونی چیزی رو ثابت کنی پس خود آز ...

آخه من نمیدونم واقعا جلو من داره رسمی میحرفه ممکنه سرکار خودمونی تر و ....رفتار کنه؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه من نمیدونم واقعا جلو من داره رسمی میحرفه ممکنه سرکار خودمونی تر و ....رفتار کنه؟

چه فرقی می‌کنه فوقش یه هر و‌کری هم بکنن تو عصبی و ناراحت باشی چیزی عوض نمیشه این تحفه های ما هر جا برن برمی‌گردن ور دل خودمون

چه فرقی می‌کنه فوقش یه هر و‌کری هم بکنن تو عصبی و ناراحت باشی چیزی عوض نمیشه این تحفه های ما هر جا ب ...

اخه از این ناراحتم که من خودم خیلی سر و سنگینم بخدا یک پسر بیوفته دنبالم هزارتا اخم میکنم ولی نمیدونم چرا شوهرم اینطوری نیست یا داره جلو من نقش بازی میکنه 

سلام دوست عزیز

ببین خودت بهتر از هر کس دیگه ای شوهرت رو میشناسی که چطور آدمیه....

ولی نظر شخصی ام اینه حساس نباش

ببین من خودم شاغلم و بارها خانمهایی رو دیدم که تو محیط مردونه کار میکنند و اصلا رعایت نمیکنند

باورت میشه جایی رفتم هر چی آقاهه ، خانم همکارش رو با ادب و احترام صدا میزد ولی برعکس خانمه اسم کوچیک آقاهه رو صدا میزد واقعا حالم از خانمه بهم خورد بعدها دیدم کلا این خانم اخلاقش اینه ... فکرش رو بکن جلوی همه به یکی از دیگه از آقایون همکارش که دنبال لیوان برای چایی میگشت، میگفت برو از لیوان من چایی بخور😬🤢🤮

کلا خانمه خیلیییی ریلکس بود

تا خدا هست ... زندگی هست 😊

و یک نکته مهم

خانم خونه همیشه باید زیرکانه و با سیاست شوهرش رو ،یرنظر بگیره ... خیلی رک و بی پروا در مورد این چیزها با همسرت حرف نزن

چون مردها مثل خانمها آنچنان ریزبینانه رفتار رو نمیسنجن

سلام دوست عزیزببین خودت بهتر از هر کس دیگه ای شوهرت رو میشناسی که چطور آدمیه....ولی نظر شخصی ام اینه ...

آخه من خودم خیلی رعایت میکنم حد میدونم ولی من نگران اینم که شوهرم جلوم نقش یازی گنه 

و یک نکته مهمخانم خونه همیشه باید زیرکانه و با سیاست شوهرش رو ،یرنظر بگیره ... خیلی رک و بی پروا در ...

یعنی چطوری؟ چطوری زیرک و با سیاست؟ 

دیگع عملا داره حرف میزنه خانومه راحت بخدا من فکر کردم خواهری یا دختر خاله ای چیزیشه

من خودم هم یک مدت مدرسه پسرونه کار میکردم چون بیشتر همکارهام مرد بودن، هم اخلاقم و هم رفتارم مردونه شده بود و خودم متوجه نبودم بعد دوستم بهم گفت دیگه مراقب رفتار و کلامم شدم.

آخه من خودم خیلی رعایت میکنم حد میدونم ولی من نگران اینم که شوهرم جلوم نقش یازی گنه

میدونم عزیزم ... دلنگران نباش بالاخره خودت بهتر میدونی شوهرت اهل این روابط هست یا نه ... سر و گوشش میجنبه یا نه

یعنی چطوری؟ چطوری زیرک و با سیاست؟ دیگع عملا داره حرف میزنه خانومه راحت بخدا من فکر کردم خواهری یا د ...

مثلا همون موقع واکنش نشون نده یکم که گذشت با خنده بگو راستی کی بود زنگ زد ...بعد شوهرت که جواب داد بازم با خنده بگو چقدر ریلکس حرف میزد اولش فکر کردم فامیله ... بعد با تعجب بگو عجیبه بعضی خانم ها حد و حدود با مرد نامحرم رو بلد نیستن....

میدونم عزیزم ... دلنگران نباش بالاخره خودت بهتر میدونی شوهرت اهل این روابط هست یا نه ... سر و گوشش م ...

میجنبه که میترسم 

مثلا همون موقع واکنش نشون نده یکم که گذشت با خنده بگو راستی کی بود زنگ زد ...بعد شوهرت که جواب داد ب ...

اتفاقا بهش گفتم ولی همون موقع 

مثلا همون موقع واکنش نشون نده یکم که گذشت با خنده بگو راستی کی بود زنگ زد ...بعد شوهرت که جواب داد ب ...

کلا شوهرم خیلی پنهانکاره