2777
2789

سلام بچه ها من کنکور ارشد شیمی دادم. رتبم تو زیرگروه کاربردی 9 و زیرگروه تجزیه 132 شده. خودمم زنجانم احتمال قبولیم برا تهران بالاست. شما سطح علمی اساتید این دانشگاهای تهران-بهشتی-علم صنعت-امیرکبیر-تربیت مدرس رو چطور دیدید؟ خیلی سخته کنار اومدن باهاشون؟ شرایط خوابگاهاشون به چه صورته؟ اتاقای ارشد چند نفرست؟

عزیزم یه سوال. اگه کسی شیمی صنعتی شریف یا دانشگاه تهران بخونه بعدش که لیسانس گرفت برای مقاطع بعدی اگه اقدام کنه ممکنه بتونه پذیرش اروپا یا امریکا کانادا بگیره؟ کلا راجب پروسه مهاجرتش میدونین؟ ممنون میشم

عزیزم یه سوال. اگه کسی شیمی صنعتی شریف یا دانشگاه تهران بخونه بعدش که لیسانس گرفت برای مقاطع بعدی اگ ...

من زیاد علاقه ای به اپلای ندارم. ولی الان که با اساتیدم صحبت کردم. گفتن بخوای اپلای کنی بهترین دانشگاه برای علوم پایه تهران هستش. و اینکه یکی از اشناهامون که قصدشو داره میگه همه چیز به خودت بستگی داره. معدلت بالا باشه زبانت خوب باشه. بیشتر افراد برای دکترا اپلای میکنن. ارشد شنیدم یه مقدار سخته

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.