2777
2789
عنوان

تروخدا بیاید 🥺💔

72 بازدید | 8 پست

دوستان من برا کنکور فرهنگیان فقط ثبت نام کرده بودم که اونم باید ۵ هزار میشدم تا قبول شم ولی من ۴۹۵۰ اوردم و قبول نشدم 

نمیدونم چیکار کنم جز کنکور فرهنگیان کنکور دیگه ای هم شرکت نکردم فرهنگیانم که قبول نشدم نمیدونم چیکار کنم تروخدا ی چیزی بگید روحیم داغونه 🥺💔😞😭😭

تروخدا ی چیزی بگید از اونجا هم ۳ تا امتحان کشوری مونده بدمشون نمیدونم دیگه با چه انگیزه ای امتحان بدم. برا انتخاب رشته فرهنگیان که قبول نشدم 😞💔

از اونجا هم که فکر میکنم سال بعد نمیتونم کنکور فرهنگیان بدم چون ۱ سال محرومت میکنن و باید ۲ سال دیگه کنکور بدم و بعدش باید نهایی یازدهم و دوازدهم رو با هم بدم نمیدونم چیکار کنم 😭😭😭😭😭تروخدا ی چیزی بگید تروخدا 🙂💔😞

عکس کارنامه کنکور هم میزارم نگا کنید💔😭

آخه مگه انتخاب رشته فرهنگیان و قبول شدی و نمی‌دونم نتایج نهایی کنکور اومده ک میگی محرومیت داری؟ منم پارسال انتخاب رشته غیر کنکوری کردم محرومیت ندارع ک

یه دختر مهربون  اللهم اجعلنی من التوابین و اللهم اجعلنی من المتطهرین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان اینجوری شده سال بعد نمیتونی کنکور فرهنگیان بدی ۲ سال بعد میتونی

😐😳ن بگو بخدا شات بفرست ببینم کی گفته

آخه مگه انتخاب رشته فرهنگیان و قبول شدی و نمی‌دونم نتایج نهایی کنکور اومده ک میگی محرومیت داری؟ منم ...

پس چرا گفتن اگه کنکور فرهنگیان قبول نشی محرومت میکنن ؟

نه اینطور نیست سال بعدم میتونی فرهنگیان شرکت کنی اگه انتخاب رشته نکنی امسال🙂 نگران نباش امتحانتت خوب بده، اگه الان بری و انقد شهامت داشته باشی برداری درس بخونی معلوم میشه درس گرفتی و سال بعد قول میدم قبولی😎 اگر نه موندنت فقط عمرت رو تلف میکنه خواهرم

سَیعلَمُ الّذینَ ظَلَموا أَی مُنقَلَبٍ ینقَلِبونَ

پس چرا گفتن اگه کنکور فرهنگیان قبول نشی محرومت میکنن ؟

الکیه اون واسه قبولیشه الان فقط ۲۵ درصد ماجراس وگرنه نهایی ۵۰ درصد مونده مصاحبه ۲۵ درصد مونده