2777
2789
عنوان

من خیلی حسود دارم

61 بازدید | 13 پست

نمیدونم درک میکنین یا نه شاید بگین هر کی مشکلات خودشو داره چیکار به بقیه داره ولی من به طرز عجیبی تو چشمم از نوع منفیش دادشم قشنگ انگار قلبش میخواد وایسته وقتی کوچکترین موفقیتمو میبینه خواهرام بدتر غریبه هم بدتر از بدتر ...واقعا انرژی منفیشون زندگیمو داغون کرده ...در حدی که مثلا حاضرن باتمام اختلافاتشون با هم باشن علیه من     بریییدم دیگه نمیدونم چیکار کنم 

درکت میکنم.ببین فامیل داریم دخترش بهم گفته خدا نکنه تو ازدواج کنی یا موفق باشی.من دق میکنم

دقیقا منم تو این شرایطم یعنی خدا میدونه چه کارایی کردن باهام کلی طلسم و اینا هی میخوام بگم خرافاته ولی علایمشو تو زندگیم میینم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من با هیشکی توزنرگیم مشکلی ندارما ینی هیییشکی 

ن باکسی دشمنی کردم ن ازکسی بدم میاد ولی

جدیدا متوجه شدم یه خانوم توفامیل هست که مدام پشتم حرف میزنه ازینوراونور به گوشم میرسه 

دلیلش چی میتونه باشه!!اخه من سالی یکباربه زووور اونم تومراسمی جایی باشه میبینمش!اخه این حسادت ازکجامیاد

چقدادم باید دلش سیاه باسه این حرفارو بزنه اونم راجع به کسی که اصلا نمیبینتش

من با هیشکی توزنرگیم مشکلی ندارما ینی هیییشکی ن باکسی دشمنی کردم ن ازکسی بدم میاد ولیجدیدا متوجه شدم ...

دقیقا منم خدا شاهده اونقدر کمکشون کردم خیرشونو خواستم همونا اتیشم میزنه اگه عین خودشون بودم میگفتن یه به یر  شده واقعا نمیدونم علتش چیه

توام پشتش حرف بزن

اخه چی بگم من ن میبینمش نه ارتباطی باهم داریم باورکن در حد یه سلام علیک بود حرفمون ک اونم دیگه الان نداریم

روشو میکنه اونور میره میشینه اینوراونور حرف میزنه پشتم!

دقیقا منم خدا شاهده اونقدر کمکشون کردم خیرشونو خواستم همونا اتیشم میزنه اگه عین خودشون بودم میگفتن ی ...

از حسادته دیگه نمیدونم والا

من حالا کاری ب کارشم نداشتموندارم خود درگیری داره بنده خدا

اخه چی بگم من ن میبینمش نه ارتباطی باهم داریم باورکن در حد یه سلام علیک بود حرفمون ک اونم دیگه الان ...

ببین منم اینطوری بودم.

حرفاش بگوشم میرسید.

دیگ یبار تو‌جمع فامیلی ک باز بهم گفتن شروع کردم منم

ببین منم اینطوری بودم.حرفاش بگوشم میرسید.دیگ یبار تو‌جمع فامیلی ک باز بهم گفتن شروع کردم منم

میدونی منم بخوام پشتش حرف بزنم اصلا جالب نمیشه میشم یکی لنگه خودش 

بعدم یه کلاغ چهل کلاغ میکنن چارتام میزارن روش..کش میادماجرا

واقعا نمیدونم چرا قلبش انقد سیاهه که اینجوری میکنه!!

ادم باید مریض باشه که این رفتارارو کنه اونم باکسی که اصلا سال ب سال نمیبینتش😑

میدونی منم بخوام پشتش حرف بزنم اصلا جالب نمیشه میشم یکی لنگه خودش بعدم یه کلاغ چهل کلاغ میکنن چارتام ...

ولی من اینکارو‌ک کردم طرف ساکت شد.

باورت میشه یکبار تو ی جمعی بودیم جمع فامیلی خونمون جمع بودن.من یه مهمون عزیز هم داشتم .

این دختر تا رسید خونمون بهم گفت عه توام ک هستی.میدونستم نمیومدم.

شام خوردیم به مهمونم ی تیکه بد انداخت.

منم بلند شدم در و نشون دادم گفتم یا حدتو بدون یا از خونمون تشریف ببر بیرون