2777
2789
عنوان

میخام خودم وووو جرررر بدم بیایید

| مشاهده متن کامل بحث + 679 بازدید | 87 پست
چون از سادگیت سواستفاده کردیه کم به خودت بیا5 سال مگه آدم عمرشو میزاره سر رابطه ی مجازی؟؟

خدا ایشالا سرش بیاره .اشغال بلاکم نمیکرد .... فک کن چه پرو .میگفت من بلاک‌نمیکنم دلیلی نداره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😐😐😐😐تو رویا زندگی میکنی اسی؟!؟!پنج ساله رابطه مجازی داری باکسی که هیچی ازش نمیدونی؟!حتی یه بارم ...

هیج نشونه ای از مناهل بودن نداشت باور کن .. الانم‌ک‌کات کرد گفت نمیخام‌گسی باشه تو زندگی م . ولی میدونم شاید م درست میگی..‌ اون مشهد من کرمانشاه... ۳۱ ساله ‌م 

شاید زشته یا اون چیزی نیست ک نشون داده. آخه رابطه مجازیم شد رابطه؟! طرف شوهرش بعد 15 سال میبینه هنوز ...

ن بابا بخاطر ظاهرش فک‌نکنم باشه .این خیلی تو این تصویری اینا میلاسید ...ب من میگفت با هیچ دختری نبودم و نیستم ..فک کن پسری ک پرستار باشه تو بیمارستان کلی دختر دورش باشن ..‌ تمام چت روم های تصویری رو ببد باشه حروم زاده ممکنه با کسی نبودهباشه؟

این آخر بار خیلی بونش دراز شده بود ننه ...داشت منو میخورد خیلی بی محابا حرف میزد و گستاخ ده بود تا ادم‌کسی و نداشته باشه بنظرت انقد گستاخ میشه با کسی ک اداعای دوست داشتن میکرد اینجکر جرف بزنه؟ گفتم چرا انقد بد شدی باهام هیجوقت اینجور نبودی گفت اخه حس میکنم نمیتونم خ شبختت کنم..

بنظرت جرا حروم زاده بلاک‌نکرد گفت تو بلاک کن من نمیکنم .... یعنی چی

میخاد تو  آب نمک بزارتت تا رفت دوراشو زد و کسی براش پیدا نشد بتونه برگرده بهت.. بنظرم بیشتر از این به خودت بی‌احترامی نکن از همجا بلاکش کن با یکی دیگ توی شهر خودتون برو تو رابطه

کاربری دست دوتا رفیقع👭🏻

هیج نشونه ای از مناهل بودن نداشت باور کن .. الانم‌ک‌کات کرد گفت نمیخام‌گسی باشه تو زندگی م . ولی مید ...

وای توروخدا به خودت امید الکی نده،نخواه که دوباره برگردید به هم

پسری که بخوادت باهات کات نمیکنه به هر دلیلی،حتی اگه مشکلاتی هم داشته باشه واسه رسیدن بهت میجنگه

میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎

وای توروخدا به خودت امید الکی نده،نخواه که دوباره برگردید به همپسری که بخوادت باهات کات نمیکنه به هر ...

خیلی ناراحتم اصلا حالم‌خوب نبست میخام‌فقط گریه کنم .فک‌کن طرف الان راحت داره ب کارو زنرگیش میریه خیلی ریلکس 

وای توروخدا به خودت امید الکی نده،نخواه که دوباره برگردید به همپسری که بخوادت باهات کات نمیکنه به هر ...

من خیلی همیشه بد باهاش حرف زدم و‌گفتم نمیخامت .اون هیجوقت بد نبود .من همیشه اخر چت هانونو با دعوا پایان میدادم .اخرین بارهام بهش گفتم‌من کسی و میخام وقتی عصبی شدم آرومم کنه نه ده تا بیشتر برداره  بهم بگه ..شاید بخاطر این حرفامبوده

میخاد تو آب نمک بزارتت تا رفت دوراشو زد و کسی براش پیدا نشد بتونه برگرده بهت.. بنظرم بیشتر از این ب ...

این روزها خیلی سخت برام میگذره خیلی....طرف برا خودش راحت الان داره زندگی شو میکنه.... باورت میشه انقد حروم زاده س ک گفت الان چیکار کنیم؟میخای تا وقتی نامزدی کردی باهم باشیم؟ یعنی منو چی فرض کرده بود بعد ۵ سال عمر هدر دادن