2777
2789
عنوان

خیلی داغونم فک کنم ام اس گرفتم کمک😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 376 بازدید | 32 پست

سلام گلم آزمایش کاملی بده 

ان شالله علائمت موقت هست و به زودی حالت خوب خوب میشه

امیدوارم آرامش در زندگیت مثل چشمه جاری بشه 

صدقه بده عزیزم

خدای مهربونم  به تو قرصه دلم                                             لطفا تاپیک کتاب من رو تگ کنین متشکرم 🌱🌸
سلام گلم آزمایش کاملی بده ان شالله علائمت موقت هست و به زودی حالت خوب خوب میشهامیدوارم آرامش در زندگ ...

ممنون گلم بخاطر بچه هامه ک زندم تا الان وگرنه خودمو خلاص میکردم ممنون از دعای خیرت بخدا جز آرامش هیچی از خدا نمیخوام😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون گلم بخاطر بچه هامه ک زندم تا الان وگرنه خودمو خلاص میکردم ممنون از دعای خیرت بخدا جز آرامش هیچ ...

قوی باش  اونا امیدشون مادرشونه 

خدا هواتون رو دلره درست میشه درست میشه

خدای مهربونم  به تو قرصه دلم                                             لطفا تاپیک کتاب من رو تگ کنین متشکرم 🌱🌸
قوی باش اونا امیدشون مادرشونه خدا هواتون رو دلره درست میشه درست میشه

الان نزدیک دوماهه درگیر این وضعیتیم ی روز خوش نداشتم تو این مدت داغون شدم😭فقط مگه خود خدا زود تر تمومش کنه

ممنون عزیزم انشاللهواقعا حالم بده خیلی الان با گریه دارم مینویسم😭😭😭😭

بخدا قسم خودمم سه ماهه از خوابو خوراک افتادم نه دکتری فایده داشت نه چیزی 

امیدم به خداست فقط 

توام امیدت بخداوند باشه قطعا بی جواب نمیمونی 

قربون اشکات برم گریه نکن عزیزدلم

بخدا قسم خودمم سه ماهه از خوابو خوراک افتادم نه دکتری فایده داشت نه چیزی امیدم به خداست فقط توام امی ...

از خدا میخوام مشکلت حل بشه عزیزم توم ب آرامش برسی 

ی مدته فقط داریم باخت میدیم همش بد بیاری واقعا کاش خدا لااقل با ی حرکت دلگرمم می‌کرد ک انقدر حرص و جوش نخورم ک ب این روز بیفتم

وضعیتم جوریه ک دلم برا خودم میسوزه و گریه میکنم

😭😭😭

دیشب پروپرانول و استنرا خوردم فک کنم اون بدتر کرد حالمو

اسنترا ضد افسردگيه ، من منظورم آرامبخشه . اسنترا به منم نميسازه . من خودم پنيك دارم دكتر گفت موقع حمله نصف الپرازوام بخور ، ميخورم اوكى ميشم