2777
2789
دمتون گرم چه دل و جرات دارید من سه سال پیش نهایی میدادم کل مراقبا به من زل زده بودن

امروز مراقب ما بخدا عین کرکس اومده بود بالاسرم داشت برگه ام رو نگاه میکرد که چی مینویسم 😂😐 

دلم میخواست بهش بگم بنظرت جواب این سوال درسته یا کامل تر بنویسم؟ 😔

بروووو اونور دیگهههه اه نمیذاری با آرامش جواب بدم 

🕊-«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»-                     ‌       ‌صبر گوارا کند هرچه تو را ناخوش است...🌿🫧 

چطور میتونی اینقدر بی وجدان باشی؟ مدیر هم انسان نبوده که به روی خودش نیاورد. خجالتم خوب چیزیه

بروی خودش نیاورد؟

کی بی وجدانه تو چی میدونی که اینو میگی 

درخواست دوستی قبول نمیکنم،،، 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برگه ات بایگانی‌ میشه بعد تقلبت‌ رو با برگه ات مطابقت‌ میدن اگه از تقابل استفاده کرده باشی از بقیه امتحانا محروم میشی 

اگه هم استفاده نکرده باشی امتحان امروز رو صفر رد میکنن برات

هشتاد و چند میلیون گروگان:)...
امروز مراقب ما بخدا عین کرکس اومده بود بالاسرم داشت برگه ام رو نگاه میکرد که چی مینویسم 😂😐 دلم میخ ...

خیلی بده خدایی برعکس میان بالاسر ماها که عرضه تقلب نداریم 

گرچه آب رفته باز آید به رود ماهی بیچاره اما  مرده بود🌊
مراقبه جلوی دوربین بودمنم تموم کرده بودم باهاش بلند شدم رفتم

عه خوبه شانس اوردی

برام دعا کنید رشته خوبی قبول شم🤩😍😘🥳😎۱۴۰۵ کنکور دارم😖😖😖😖😖😖😖😖😖😖😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

عه خوبه شانس اوردی

خداکنه بخدا حماقت کردم اصلا میدونستم بدرد نمیخوره الکی نوشتم 

از روی ترس و اضطراب میترسیدم هر چی خوندم عراموش کنم حالم خیلی بدهههه

خداکنه بخدا حماقت کردم اصلا میدونستم بدرد نمیخوره الکی نوشتم از روی ترس و اضطراب میترسیدم هر چی خوند ...

اشکال نداره مراقب هواتو داشته مدیر هم نفهمیده دوربینم ندیده دیگه حله نگران نباش

برام دعا کنید رشته خوبی قبول شم🤩😍😘🥳😎۱۴۰۵ کنکور دارم😖😖😖😖😖😖😖😖😖😖😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

اشکال نداره مراقب هواتو داشته مدیر هم نفهمیده دوربینم ندیده دیگه حله نگران نباش

خداکنه بخدا حقم نیست اینهمه سال استرس کشیدم حتی شرایطش داشتم از بقیه ببینم ولی نکردم این کارو یبار نوشتم اونم استفاده نکردم گیر افتادم 

نیاز به دونستن چیزی نیست. تقلب توی نهایی که این همه ادم دارن زحمت میکشن حق الناسه.

اره منو اون چن تا بدبختی که با دوتا دونه تقلب نهایت یه نمره مون جابه جا میشه یا نمیشه که اونم بخاطر نخوندن درس نیست بخاطر این حجم از فشاریه که تجمل میکنیم که ساعتها درس خوندمون بخاطر استرس یادمون میره حق الناس گردنمون ولی اوتی که با درصد منفی پزشکی قبول میشه نه حقشه

باشه شما پاک و اهل حساب کتاب 

ندونسته حرف زدی ‌که دام شکست فقط امیدوارم خودت تجربش کنی 

لطفا نظرات خیرخواهانتم بذار برا اونایی که آشکارا دارن حق میخورن نه برا ما