2777
2789
عنوان

دوقلو ها با یک هفته تفاوت سنی

216 بازدید | 11 پست

سلام دوستان من دوقلو با دوکیسه و یک جفت باردارم چند روز پیش که انومالی رفتم گفت یک هفته بین دوقلو ها تفاوت سنی وجود داره وزنشون کوچیکی 195 بزرگی 240 دکتر گفت احتمالا خون رسانی به یکیشون ضعیف تره دوباره فرستادتم سونو من خیلی استرس گرفتم کسی هست تجربه ای داشته باشه؟اگر اینجور بودین و مشکلی برای جنین هاتون بوجود نیومده بهم بگین یکم استرسم کمتر بشه

یکی از اشناهای ما همین مشکل رو داشت 

تا اخرین روز بارداری خون به جیگرش کردن این دکترا که یکی از قل ها خون رسانییش خیلی ضعیفه  احتمالا از بین بره 

ولی ماشالا دوقلو پسر دنیا آومدن سالم 

نگران نباش همچیو بسپار به خدا 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یکی از اشناهای ما همین مشکل رو داشت تا اخرین روز بارداری خون به جیگرش کردن این دکترا که یکی از قل ها ...

اره امیدم فقط به خداست اره خیلی استرس میدن کلافه شدم

دوقلوهای منم یک هفته تفاوت سن جنینی داشتن. در آخر موقع زایمان یکی ۳۶ هفته بود ، اون قل ۳۵ هفته بود. ...

عزیزم شماروهم سونو گرافی tttsفرستادن؟ازهمون اول یک هفته بود تفاوتشون؟

عزیزم شماروهم سونو گرافی tttsفرستادن؟ازهمون اول یک هفته بود تفاوتشون؟

چند بار سونوگرافی رفتم، اما دقیق یادم نیست دلیل همه‌شون چی بود.
تا سه‌ماهگی فقط یک جنین دیده می‌شد. یک‌بار سونوگرافی در مرکز تصویربرداری انجام دادم و دو بار هم در مطب پزشک. ولی هر بار فقط یک جنین تشخیص داده شد.
اما بعد از سه‌ماهگی، هم من و هم دکترم غافلگیر شدیم. جنین دومی ظاهر شد، کاملاً سالم و کامل.
از همون موقع هم مشخص بود که سن رشدش تقریباً یک هفته کمتر از اون قل هست

چند بار سونوگرافی رفتم، اما دقیق یادم نیست دلیل همه‌شون چی بود.تا سه‌ماهگی فقط یک جنین دیده می‌شد. ی ...

اهان خداروشکر که به سلامت به دنبا اومدن ان شاالله جشن عروسیشون رو ببینی😍برای منم دعاکن مشکلی نباشه