2777
2789
عنوان

با بی توجهی و بی محلی شوهر چه کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 492 بازدید | 37 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دلایل رو میگم خودت میدونی دیگه 

دلیل اول کس دیگه ای رو دوست داره از گذشته که هنوز تو فکرشه 

دلیل دوم انتخاب مادرش بودی 

دلیل سوم هیجان نداره که بازم به دوست نداشتن تو ختم میشه چون امکان نداره پسر تازه عقد کرده دوروز از نامزدش خبر نگیره

زنگ زدن که ربطی یه دوست داشتن یا نداشتن نداره! ممکنه درونگرا باشه همسرت، آدمای درونگرا توی بروز دادن احساساتشون مشکل دارن

شوهر من از دلتنگی بمیره هم دلتنگیشو بروز نمیده

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

خیلی گفتم بهش ولی اصلا انگار دغدغه دیدن و حذف زدن با من نداره بعد کار فقط خوابه

خب مدلش با شما فرق داره باید بهش توجه کنی تا یاد بگیره شاید بلد نیست من خودمم همینم اصلا زنگی اینا نیستم ولی کسی زنگ بهم بزنه خوشحال میشم اما خودم هیچوقت نمیتونم با زنگ زدن ب کسی کناب بیام😑😂

🫂🙂سردرگم در هیاهو

زنگ زدن که ربطی یه دوست داشتن یا نداشتن نداره! ممکنه درونگرا باشه همسرت، آدمای درونگرا توی بروز دادن ...

درون‌گراعه ولی آخه دوروز من مریض بودم بیمارستان بودم اصن زنگ نزد ببینه من حالم چطوره 

خودم نمی‌دونم چطور عادت بدم هر چه قدر می‌خوام نسبت بهش بی توجه باشم نمیشه

شوهر خاله من از اول همینجوری که تو میگی بود ، الان که دخترش وقت ازدواجشه بازم همونجوریه ، میره سر کار میاد شام میخوره فوتبال میبینه میخوابه ، سر جمع تو خونه ۱۰ جمله با خالم حرف نمیزنه ، بعضیا کلا اهل حرف زدن و محبت کردن و اینا نیستن ، اگه واقعا برات یه مشکل بزرگه حالا که تو عقدی بیشتر فک کن 

درون‌گراعه ولی آخه دوروز من مریض بودم بیمارستان بودم اصن زنگ نزد ببینه من حالم چطوره

با این حرفا خودتو گول نزن .درون‌گرا یه مقوله جدا هست تازگی ها همه این کلمه رو دست گرفتن تو هر بحثی به کار می‌برن .هر چقدر هم که درون‌گرا باشه وقتی عشقش تو بیمارستانه اصلا نمیتونه خبر نگیره .از الان حل کن بعدا تو زندگی دچار مشکلات بیشتری میشی