2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره ممکنه سقف خونه بیاد تو سرتون😑

هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم
من ترجیح میدم نگاه نکنم چون ناخود آگاه مقایسه میشه

همسرت چیمیگه؟

شما خودتم مقایسه میکنی؟

بعد اینکه خب به نظرم کسی که بخواد مقایسه کنه هم گوشیش هست هم آدمای بیرون

ولی خب منم ذهنم مشغوله!

مثلا لباس خیلی قشنگی تنشون باشهاندام قشنگیاز این چیزا

نه باباازین مدلا توخیابونم هست که طرف خودش بایدآدم حسابی باشه فیلم نباشه بیرون که هست پس ربطی نداره

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون

ممنونمیعنی شما هم میبینید؟

شوهرمن اهل فیلم نیست ولی اگه بودومیدیدمشکلی نداشتم

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون

شوهرمن اهل فیلم نیست ولی اگه بودومیدیدمشکلی نداشتم

من و شوهرم فیلم زیاد میبینیم

قبلا مشکل داشتم با سانسور میدیدیم ولی خب یه سری چیزا تو سانسور اصلا معلوم نیست یه سری دیالوگا مخصوصا

دیگ تا جایی ک خودم بی سانسور دانلود میکنم 

چرا انقد زندگیو به کام خودتون تلخ میکنین 

مگر مردها کی هستن 

مردیکه قرار باشه با دیدن ی فیلم زنشو مقایسه کنه و دلشو بشکنه مرد نیست ی بی جنبه ی به تمام معناس 

مگه بازیگر مرد جذاب و خوش هیکل نداریم ؟؟

خودتونو دست کم نگیرین 

با کسی باشین که شمارو همونجور که هستین دوست داشته باشه

اگه منظورت اون فیلماس بله خیلی مشکل ساز میشه اگه منظورت فیلمای خارجی بدون سانسوره نه

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........