2777
2789
عنوان

هرکاری کردم خوابم نبرد

115 بازدید | 14 پست

نه گوشی دستم گرفتم نه فکر کردم ، فقط به حاله خودم گریه ...

آخه چه فایده ای داره 

اولین باره اینجوری شدم ، تا حالا انقدر عذاب وجدان کارای نکردمو نداشتم چقدر سنگین و وحشتناکه 💔

از اسم کاربریم سو استفاده نکن 🥺

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی امام زمان هست چرا باخودت حرف زدی؟؟

حرف نزدم با کسی ، حتی خودم 

کسی مقصر نیست 

مقصر اول و آخرش منم تا حرکت نکنم برکت نمیبینم مگه چه کار خوبی کردم که انتطار معجزه داشته باشم

حرف نزدم با کسی ، حتی خودم کسی مقصر نیست مقصر اول و آخرش منم تا حرکت نکنم برکت نمیبینم مگه چه کار خو ...

در هر صورت باهرعقیده و هرحالی که هستی

من یقین دارم تصادفی ارتباطی پیش نمیاد

دلیلی داره ک من انلاین شم و این کامنتو بزارم

شاید برای اینکه یادت بیاد بی صاحب و تنها نیستی

باهاش حرف بزن درددل کن و کمک بخواه قول میدم پشیمون نمیشی حتی اگر الان تو دلت بگی چی میگه بابا دلش خوشه..

من خودمم تا روزی چند بار گریه نکنم خواب نمیرمچیشده ب چی فکر میکنی

به حماقتم پشت کنکور موندم ولی برخلاف انتظارم حتی لای کتابم باز نکردم کارنامه فیک به خانواده نشون دادم و اونا منتظرن پزشکی بیارم در حالی که ترازم ۲ هزار شده ، فقط اگ بمیرم میتونمخودمو نجات بدم 💔