2777
2789
عنوان

پریودی

114 بازدید | 15 پست

من یه چند وقیته که پریودم عقب افتاده بود بعدش که شدم قطره قطره بوذ خیلی کم رفتم دکتر برام سونو نوشت گفت تموم شد برو سونو بعدش که رفتم سونو معاینه کرد روز بعدش خونریزی شدید شروع شد الان دیگه ۶روزه اینجوریم بنظرتون طبیعیه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم بیشتر مرتقب خودت باش چون که تاخیر توی پریود میتونه به علت استرس عفونت یا حتی مشکلاتی مثل کیست تخمدانی یا پلی‌کیستیک باشه

اگه خونریزی خیلی شدیده حتما به دکتر مراجع کن

من اخرین پریودی قبل بارداریم اینجوری شد

۱۷روز تاخیری پریودی داشتم بعد قطره قطره شروع شد رفتم سونو و معاینه کرد روز بعدش تا الان یه هفته س خونریزی دارم.نمیدونم بخاطر تاخیری که داشتم چون اصلا خون نداشتم میگم شاید واسه اونه الان شدید شده

۱۷روز تاخیری پریودی داشتم بعد قطره قطره شروع شد رفتم سونو و معاینه کرد روز بعدش تا الان یه هفته س خو ...

منم پریودیم عقب میفته اینجوری میشه اگه از اول شدید بیاد زود تموم میشه اگه اولش کم بیاد بعد شدید میشه ک ده روز طول میکشه

فقط 11 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

گاهی اوقات باید تصمیمایی بگیری که قلبتو آزار میده ولی باعث آرامش روحت میشه 💚

منم پریودیم عقب میفته اینجوری میشه اگه از اول شدید بیاد زود تموم میشه اگه اولش کم بیاد بعد شدید میشه ...

من نمی‌دونم چرا دقیق وقتی اون قطره قطره تموم شد رفتم معاینه بلافاصله شروع شد

من نمی‌دونم چرا دقیق وقتی اون قطره قطره تموم شد رفتم معاینه بلافاصله شروع شد

انشالله چیزی نیست برو سونو بده شاید عفونتی چیزی باشه منم عفونت داشتم یکم نمیدونم ازون بود یا نه 

فقط 11 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

گاهی اوقات باید تصمیمایی بگیری که قلبتو آزار میده ولی باعث آرامش روحت میشه 💚

انشالله چیزی نیست برو سونو بده شاید عفونتی چیزی باشه منم عفونت داشتم یکم نمیدونم ازون بود یا نه

من قبلا اصلا مشکلی نداشتم تازه ازدواج کردم چهارماه میشه

اولین بار اقدام کردم به بارداری کلا بهم ریختم