2777
2789
عنوان

شکم قلمبه های 5 یا 6ماهه بیان😐😐😐

828 بازدید | 69 پست

سلام

خانوما شما شکمتون خیلی بزرگ شده؟ یعنی کاملا مشخصه؟ شکمتون ازناف به پایین همش سفته؟

شکم من به گفته ی بقیه خیلی بزرگه. چندروز دیگه 5ماهم تموم میشه و وارد 6 میشم. شوهرم میگه مثل 9ماهه ها شدی😒😒😒

بیاین ببینم شما درچه حالین؟

روی پیشونی فرشته ها نوشته، هرکی دختر داره جاش وسط بهشته👧👧👧😍😍😍😍😍😍 شکرت خداجونم بخاطر هدیه ای که بهم دادی❤❤❤
من که ماه اخر بودم دو روز قبل از زایمان دوستم بهم گفت مجردی خخخ

نگووووووو😲😲😲😲

روی پیشونی فرشته ها نوشته، هرکی دختر داره جاش وسط بهشته👧👧👧😍😍😍😍😍😍 شکرت خداجونم بخاطر هدیه ای که بهم دادی❤❤❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه قبلش شکم داشتی؟

نه.الان شکمم خیلی تیزه😢😢😢

مال من معمولي من ماه ٤...نه خيلي گنده اس نه اينطوري كه اصلا مشخص نباشه...

من خودم نقش ام البته

من روانشناسم و كاردرمانگر سالمند،بخصوص الزايمري هاي عزيز،در صورتي كه نياز مند به كاردرمانگر و روانشناس سالمند در تهران هستيد درخواست دوستي بديد..
بخدا خودم چاق شدم بچم ۲۴۷۰بدنیا اومد

بازمن خودم چاق نشدم. شکمم زیادی قلمبه شده.

من پهلوهام خيلي گنده شده،از بغل به طرز عجيبي دارم رشد ميكنم😂😂

من روانشناسم و كاردرمانگر سالمند،بخصوص الزايمري هاي عزيز،در صورتي كه نياز مند به كاردرمانگر و روانشناس سالمند در تهران هستيد درخواست دوستي بديد..

من توی ۱۸هفته هستم

یعنی چهار ماه و نیم،،،باور کنید واسه این بچه،۸هفته بودم چند تا خانم فهمیدن

خیلی تیز و زرنگ بودن

یکی شون گفت،از در اومدی تو،،شکمت یه جوری بود

تعجبم از این بود که بچه ی ۸هفته ،چقدریه که بشه تشخیص داد

از همون موقع ،با خودم میگم،خدا بهم رحم کنه

تا ماه آخر😂😂😂

دخترم❤❤❤هلیااااااا
سلام يك شكم قلمبه ٥ ماه و يك هفته اي🤰🙋 اره محدثه منم شكمم خيلي بزرگ شده انگار ٧،٨ ماهه هستم

سلاااااام آجی😍😍😍😍😍

واقعا توهم زیادی قلمبه ای؟!

من همش به خودم میگم تا19 هفته دیگه میترکم😐

من پهلوهام خيلي گنده شده،از بغل به طرز عجيبي دارم رشد ميكنم😂😂

من اصلا پهلوندارم