2777
2789
عنوان

شکم قلمبه های 5 یا 6ماهه بیان😐😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 835 بازدید | 69 پست
میگن دختر بیشتر مشخصه 

اخه دوستمم دختر داشت، ماه 6 که دیدمش دنبال شکمش میگشتم. 😐😐😐😂😂😂

روی پیشونی فرشته ها نوشته، هرکی دختر داره جاش وسط بهشته👧👧👧😍😍😍😍😍😍 شکرت خداجونم بخاطر هدیه ای که بهم دادی❤❤❤

خب واسه همين شكمت تو چشم و بزرگ شده،همش رفته به شكم

من روانشناسم و كاردرمانگر سالمند،بخصوص الزايمري هاي عزيز،در صورتي كه نياز مند به كاردرمانگر و روانشناس سالمند در تهران هستيد درخواست دوستي بديد..

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من توی ۱۸هفته هستم یعنی چهار ماه و نیم،،،باور کنید واسه این بچه،۸هفته بودم چند تا خانم فهمیدن خیلی ...

ای جونم

منم تقریبا از 3ماهگی مشخص بود ولی الان خییییلی مشخصه😄

روی پیشونی فرشته ها نوشته، هرکی دختر داره جاش وسط بهشته👧👧👧😍😍😍😍😍😍 شکرت خداجونم بخاطر هدیه ای که بهم دادی❤❤❤
خواهر خداروشکر کن دوقلو نداری من یه هفته دیگه میرم تو پنج ماه بیا وببین شکمم چقد شده😕

واییییی بارداریت سخته؟؟؟

درسته همتونو خیلییی دوست دارم💕 درسته همتون خیلیییی عشقین💕ولی با احترام هیچ درخواست دوستی رو قبول نمیکنم 💕
من تا بیست هفته وزنم زیاد نشد دو ماه اخر یهو پوکیدم زیاد خوشحال نباش بعد از زایمان سریع ۷ کیلو کم شد ...

من فکرکنم شکمم تاماه اخر شرحه شرحه بشه😂😂😂

خب واسه همين شكمت تو چشم و بزرگ شده،همش رفته به شكم

اره والا

اونهایی ک میگن پنج ماهشونه شکمشون گنده شده ،بجه اولشونه یا دوم؟

من نی نی اولمه

واییییی بارداریت سخته؟؟؟

بالاخره عزیزم مادرشدن سخته شما علائمو دوبرابر کن من شبا خواب ندارم از بس هن هن میکنم دوقدم راه میرم سرگیجه میگیرم یه چیزیم که میخورم انگار دورازجون یه گاو کامل خوردم گشنگیش بدترازهمس که همیشه گشنم

من 20هفتمه اصلاشکمم معلوم نیست هیچکس نمیفهمه باردارم فقط خودم تپل شدم هرکسی میبینه میگه تپل شدی منم میگم باردارم میگه نه بابا شوخی نکن شکمت کو.....خخخخح😂

خدایا مواظب عزیزان من باش آمین 🙏
خواهر خداروشکر کن دوقلو نداری من یه هفته دیگه میرم تو پنج ماه بیا وببین شکمم چقد شده😕

ای جان دلم دوقلو😍😍😍😍

اتفاقا دیشب شوهرم گفت امکان داره توی سونوگرافیا متوجه نشده باشن و تودوقلو داشته باشی توشکمت؟! من فقط اینجوری نگاش کردم😒😒😒😒😒😒😒

من 4 ماهم رو تازه تموم کردم هنوز هیچی شکم نیاوردم.. هر بدنی یه جوریه اونایی که قداشون کوتاهتره شکمشو ...

من قدم159 هستش. بله جزو قدکوتاهام😐😐😐