2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قبول باشه💕خوش بحالت من چون امروز امتحان عربی دارم هنوز باید یه ساعتی بیداربمونم بعد اونم شاید نخواب ...

به این فکرکن فردا امتحانتو خوب میدی برمیگردی خونه یه شربت خنک میخوری وبعدش تخت میخوابی

آدم وقتی جوان است به پیری جور دیگری فکر می‌کند. فکر می‌کند پیری یک حالت عجیب و غریبی است که به اندازه‌ی صدها کیلومتر و صدها سال از آدم دور است. اما وقتی به آن می‌رسد می‌بیند هنوز همان دخترک پانزده ساله است که موهایش سفید شده، دور چشم‌هایش چین افتاده، پاهایش ضعف می‌رود و دیگر نمی‌تواند پله‌ها را سه تا یکی کند. و از همه بدتر بار خاطره‌هاست که روی دوش آدم سنگینی می‌کند.».   از کتاب چهل سالگی ناهید طباطبائی
قبول باشه💕خوش بحالت من چون امروز امتحان عربی دارم هنوز باید یه ساعتی بیداربمونم بعد اونم شاید نخواب ...

ممنون موفق باشی 

سعی کن  بخابی حتی نیم ساعت ذهنت خسته میشه نخابی  

منم این روزارو گذروندم 🥹

قبول باشه 😍💚پول دراوردن حلال پر رزق روزی باشین عزیزم😍

فدات شم. البته کارمنده ولی ساعتا رو چون عوض کردن باید زود بره شش اداره باشه

آدم وقتی جوان است به پیری جور دیگری فکر می‌کند. فکر می‌کند پیری یک حالت عجیب و غریبی است که به اندازه‌ی صدها کیلومتر و صدها سال از آدم دور است. اما وقتی به آن می‌رسد می‌بیند هنوز همان دخترک پانزده ساله است که موهایش سفید شده، دور چشم‌هایش چین افتاده، پاهایش ضعف می‌رود و دیگر نمی‌تواند پله‌ها را سه تا یکی کند. و از همه بدتر بار خاطره‌هاست که روی دوش آدم سنگینی می‌کند.».   از کتاب چهل سالگی ناهید طباطبائی

قبول باشههه😍منم ساعت دووخورده اییی خوندمم قبلش خیلی خوابم میومد ولی الان نه😂🥲

من قوی نبودم، صبور هم نبودم، مجبور بودم. اجبار ازت یه آدم دیگه میسازه❤️‍🩹 "سال تولدم اشتباه ثبت شده"

اخی حداقل گوشیو بزار کنار زودتر تموم کن درستو بعدم دیگه اگه کمتر از دو سه ساعت وقت موند برات که نخوابی سنگین تری 

بری ی قدم بزنی با رعایت جوانب احتیاط و بعدم ی قهوه ی دبل بخوری و بری امتحان و انشالله نتیجش خوب باشه 

التماس دعا

انا بس وش عندی غیرک🧸همین چند متر پارچه مشکی عالمی داره برای خودش🦋 خطاب به کسایی که میگن دوست نشی شوهر پیدا نمیشه این راه بالاخره اشتباهه دیر برگردی میسوزی زودم برگردی باید غصه گذشته رو بخوری یعنی بهترین بهترین حالتش توبه و پشیمونیه  💜🍃 آخرالزمان وقتیه که کسی که برای وطنش شهید میشه پشتش حرف میزنن و کسی که فقط بلغور میکنه اسم خودشو میزاره ملی گرا

خانوما من غسل ندارم ولی الان خیلی دلم گرفته گریه‌م بند نمیاد می‌خوام با خدا حرف بزنم نمیشه نماز بخون ...

ن  عزیزم قبول نمیشه ک نماز  

سخت نیس پاشو غسلتو بکن 🥲

بدون غسل سعی کن نخابی 

البته هر حالتی با خدا حرف بزنی اوکیه

ولی پاک باشی بهتره

اخی حداقل گوشیو بزار کنار زودتر تموم کن درستو بعدم دیگه اگه کمتر از دو سه ساعت وقت موند برات که نخوا ...

خداروشکر تموم کردم 🥺😍نه دیگه می‌دونی صبح زود اگه پاشم اولش منگ میزنم ولی بعد یکم بگذره هوشیاریم اوکی میشه 🥺💗

بهترین کار همینه که فقط به فکر خودت باشی