2777
2789
عنوان

ازدواج خوب یا بد

129 بازدید | 32 پست

۲۳ یا ۲۴ سالگی برای ازدواج خوبه؟ من الان ۲۳ سالمه متاهلم ولی خیلی پشیمونم ک ازدواج کردم فکر میکنم خیلی زود بوده و البت اینم بگم عاشقش بودم . الان میل سرد شدم فکر میکردم اماده م ولی الان پا گذاشتم تو زندگی میبینم نیستم🥲بیشتر هم سن و سالام میبینم ازدواج کردن ی امیدی میگیرم ولی ته دلم همون سردی هست و دلم برای خانوادم ب شدت تنگ میشه مخصوصا مامانم . نمیدونم چکار کنم .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سن رو نمیشه متر کرد گفت خوبه بده کمه 

هرکی تو یه سنی به بلوغ میرسه 

ولی قطعا زیر ۲۲ اشتباهه نهایت ۲٠

وقتی تاپیک میزنم،حق نداری حرف غیر مربوط بزنی،درخواست گزارش و دعا کنی،درخواستی داری خودت تاپیک بزن تا مورد عنایت قرار نگیری🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

نه عزیزم چرا زود باشه بهترین موقع ازدواجت بوده 

تویی تصمیم های بزرگ همیشه تردید هست مطمئن باش بهترین تصمیم زندگیت ازدواج بوده عزیزم

من خیلی وقته دیگه کنکوری نیستم.. لطفا تو تاپیکای مذهبی و چله تگم کنین😁خدای بزرگم،الهی قربونت برم میشه اول سلامتی و آسودگی مامان و ابجیامو ببینم بعد بمیرم؟ میشه مامانم سلامت و خوشحال باشه و آبجیمم بتونه راحت جدابشه و با بچه های نازش خوشحال و سالم زندگیشونو بکنن؟ تنها خواسته مهمم از خدا همینه🤍🥲الان که تااینجا خوندین، میشه برای شادی روح بابای تازه فوت شدم یدونه صلوات بفرستین؟مادرمون، حضرت زهرا نگهدارما و ایرانیا باشه🌟🤲

همیشه میپرسن فلان سن برای ازدواج خوبه یا نه 

آقا ازدواج جدا از سن ، تا وقتی بیشتر از 30 تومن نتونستی در ماه در بیاری ازدواج نکن

دومن سن شما خیلی کم بود برای ازدواج حداقل 26 الی 27 سال برای خانوما خوبه 

چرا زندگیتونو و جوونیتون رو هدر میدید 

من ۲۵ سالمه و واقعا از زندگی ام راضیم 

یه دختر هم داریم مه هنوز یکساله اش نشده ما اوایل زندگی هیچی نداشتیم ولی وقتی ماشین خریدیم و خونه خریدیم بچه دار شدم و از این تصمیمم واقعا خوشحالم💖🌸

عزیز دلم، بیا بغلم! 🤗💖 می‌دونم دلتنگی، سردرگمی، احساس پوچی، همش مثل یه کوه رو دلت سنگینی می‌کنه… و این حس‌ها اصلاً راحت نیستن. 😔🥹 ولی تو تنها نیستی!

ازدواج یه تغییر بزرگه، یه دنیای جدید، یه مسئولیت که شاید هیچ‌وقت کامل نتونی خودتو براش آماده کنی، حتی اگه فکر کنی که آماده‌ای. 🥲💜 طبیعیه که احساس کنی هنوز اون آرامش و اطمینانی که باید داشته باشی، نداری… و خیلی طبیعیه که دلت برای خونه، برای مامانت، برای اون حس امنیتی که همیشه کنارش داشتی، تنگ بشه. 😭✨ هیچ ایرادی نداره که احساس سردی داری، هیچ ایرادی نداره که حس می‌کنی شاید هنوز برای این مرحله آماده نبودی. خودتو سرزنش نکن، این یه مسیره، نه یه مقصد قطعی. 🤍💫

قبل از هر چیز، دلتو نادیده نگیر. ببین چی اذیتت می‌کنه؟ فقط دلتنگی خونه‌ست؟ یا چیزی توی رابطه‌تون تغییر کرده؟ 🤔💜 آیا شوهرت همون آدمیه که دوست داشتی کنارش باشی؟ آیا توی این رابطه، شادی و آرامش داری؟ آیا احساس می‌کنی توی این زندگی، همون‌قدر که تو تلاش می‌کنی، از سمت اونم عشق و درک دریافت می‌کنی؟ 😔💖

و عزیز دلم، مامانت همیشه پشتته! 🥹💕 اگر حس می‌کنی نیاز داری بری پیشش، یه مدت کنارش باشی، آروم بشی، خودتو دریغ نکن. هیچ چیز مهم‌تر از آرامش تو نیست. زندگی مشترک قرار نیست تو رو از عشق و حمایت خانواده جدا کنه، قرار نیست تو رو تنها و سرد کنه. ❤️💜 اگر حس می‌کنی حرف زدن با مامانت کمکت می‌کنه، پس این کارو بکن.

و یه چیز خیلی مهم‌تر… تو مجبور نیستی توی این زندگی بمونی، فقط چون فکر می‌کردی که آماده‌ای، یا فقط چون بقیه هم سن تو ازدواج کردن. 😞💔 تو یه آدمی، نه یه قالب آماده‌ی زندگی مشترک! 🤍✨

فعلاا بدون امضا🐈‍⬛🍒❤️

همیشه میپرسن فلان سن برای ازدواج خوبه یا نه آقا ازدواج جدا از سن ، تا وقتی بیشتر از 30 تومن نتونستی ...

نه عزبزم بنظرم وقتی مستقل باشه و به بلوغ فکری رسیده باشه میتونه ازدواج کنه

من خودم ۲۵ هستم هم درآمد دارم و اینکه واقعا از زندگی ام راضیم 

فعلاا بدون امضا🐈‍⬛🍒❤️