من ۲۵ سالمه و واقعا از زندگی ام راضیم
یه دختر هم داریم مه هنوز یکساله اش نشده ما اوایل زندگی هیچی نداشتیم ولی وقتی ماشین خریدیم و خونه خریدیم بچه دار شدم و از این تصمیمم واقعا خوشحالم💖🌸
عزیز دلم، بیا بغلم! 🤗💖 میدونم دلتنگی، سردرگمی، احساس پوچی، همش مثل یه کوه رو دلت سنگینی میکنه… و این حسها اصلاً راحت نیستن. 😔🥹 ولی تو تنها نیستی!
ازدواج یه تغییر بزرگه، یه دنیای جدید، یه مسئولیت که شاید هیچوقت کامل نتونی خودتو براش آماده کنی، حتی اگه فکر کنی که آمادهای. 🥲💜 طبیعیه که احساس کنی هنوز اون آرامش و اطمینانی که باید داشته باشی، نداری… و خیلی طبیعیه که دلت برای خونه، برای مامانت، برای اون حس امنیتی که همیشه کنارش داشتی، تنگ بشه. 😭✨ هیچ ایرادی نداره که احساس سردی داری، هیچ ایرادی نداره که حس میکنی شاید هنوز برای این مرحله آماده نبودی. خودتو سرزنش نکن، این یه مسیره، نه یه مقصد قطعی. 🤍💫
قبل از هر چیز، دلتو نادیده نگیر. ببین چی اذیتت میکنه؟ فقط دلتنگی خونهست؟ یا چیزی توی رابطهتون تغییر کرده؟ 🤔💜 آیا شوهرت همون آدمیه که دوست داشتی کنارش باشی؟ آیا توی این رابطه، شادی و آرامش داری؟ آیا احساس میکنی توی این زندگی، همونقدر که تو تلاش میکنی، از سمت اونم عشق و درک دریافت میکنی؟ 😔💖
و عزیز دلم، مامانت همیشه پشتته! 🥹💕 اگر حس میکنی نیاز داری بری پیشش، یه مدت کنارش باشی، آروم بشی، خودتو دریغ نکن. هیچ چیز مهمتر از آرامش تو نیست. زندگی مشترک قرار نیست تو رو از عشق و حمایت خانواده جدا کنه، قرار نیست تو رو تنها و سرد کنه. ❤️💜 اگر حس میکنی حرف زدن با مامانت کمکت میکنه، پس این کارو بکن.
و یه چیز خیلی مهمتر… تو مجبور نیستی توی این زندگی بمونی، فقط چون فکر میکردی که آمادهای، یا فقط چون بقیه هم سن تو ازدواج کردن. 😞💔 تو یه آدمی، نه یه قالب آمادهی زندگی مشترک! 🤍✨