2777
2789

تاپیک قبلی که کسی جواب نداد 

ایشالا شما جواب بدید

خانما من بچه اولم طبیعی و زودرس به دنیا اومد

الان بچه ی دومو سزارین میخوام دگترم میگه نمیشه بچه اولت طبیعی بود بدنت آمادگیشو داره

ولی من زایمان اولم وحشتناک بود و هنوزم کابوسشو میبینم

به هیچوجه هم قبول نمیکنه برام سزارین انجام بده.

چیکار کنم ماه آخر بچه پایین نیاد و نچرخه... نمیدونم یه کادی کنم خلاصه‌ قبول‌کنه سزارین کنم؟

به خدا شب و روزمو گم کردم از استرس زایمان

اصلا از ترس زایمان طبیعی بچه نمیخواستم. خدا خواسته بود بارداری دومم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

هفته چندمی؟! 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

پول عزیزم.پول بده همه کاری انجام میده برات.

ولی عزیزم منم شرایطم مثل تو بود.زایمان اول طبیعی بسیار وحشتناک داشتم.زایمان دوم به هیچ وجه حاضر نشدم به طبیعی.تانامه بیهوشی اتاق عمل برا سزارین هم گرفتم ولی دکتر دقیقه نود بنا به دلایلی قبول نکرد و من روز بعدش زایمان طبیعی کردم و بسیار بسیار راضی بودم. 

پول حلال مشکلاته 

حکومت اگه بخواد مردم معترض رو بکشه با اسلحه ژسه میکشه ،نه با تبر و قمه و دشنه،بیشتر هموطنانمون با اینا کشته شدن و اونایی که تیر خوردن ،فشنگ یوزی از بدنشون درآوردن ،اسلحه یوزی تو نیروهای امنیتی ایران استفاده نمیشه.دیگه با خودتونه بقیش🤷. تاحالا سلطنت طلب با شخصیت و مودب دیدین؟باهاشون حرف بزنید تو دیقه اول شروع میکنن به فحش دادن های رکیک و جنسی،چه رودررو چه تو کامنت 🤔.خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)

بگو فوبیا زایمان طبیعی گرفتم.میفرستت روانپزشک.نامه میده سز میشی

ما چون دو دریچه روبروی هم..آگاه ز هر بگو مگوی هم....هر روز سلام و پرسش و خنده...هر روز قرار روز آینده..اکنون دل من شکسته و خسته اس...چون یکی از این دریچه ها بسته اس...نه مهر فزون نه ماه جادو کرد..نفرین به سفر که هرچه کرد او کرد.....