2777
2789
عنوان

آلزایمر دارم میگیرم ینی

64 بازدید | 10 پست

سلام دوستان شبتون بخیر من ۲۷سالمه مدتیه اسم دوستای دوران ابتداییم یادم میاد همش میگم اسمش کی بود فامیلیش کی بود معاونم کی بود رفتم دنبال اسم گذشته دیگه خسته شدم رفتم دکتر دارو آسنترا داد استرس شدید میگرفتم بهتر شدم ولی حال خوب ندارم همش میگم کاش میتونستم اسم دوستمو پیدا کنم کاش میشد اسم معاون معلم یهو مغزمان جاهایی سر درمیاره ک حالم بد میشه آزمون دارم نمیتونم درس بخونم بنظرتون تو جوونی میشه آلزایمر بگیرم خیلی نگرانم دیگه خجالت میکشم برم پیش دکتر دارویی هست بهم بده ک ب اسم آدما فک نکنم آرامش ازم گرفته شده ناامید شدم دیگه 😭چرا باید اینجورشم اسم ک یادم نمیومد حملات پانیک میگرفتم الان دارو میخورم ک کنترلم ولی حرص میخورم چیزی ک میخام یادم نمیاد خیلی تعریف آسنترا کردن ولی برعکس شد خدایا برگردم ب روزای اولم  

نه عزیزم

مصرف گوشیت زیاده

عوارض زیاد اسکرول کردن توی سوشال مدیاست

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

استرست طبیعی نیس ولی ببسن الان انقد مشغله ها زیاد شده من کنار دوستم نشستم ها بعد یهو میگم اسمت چی بود ! اسمش یادم رفته یا ی چیزی تو ذهنمه اما هر چقد فکر میکنم بهش یادم نمیاد یا میام دنبال چیزی تو اتاق بعد یادم نمیاد دنبال چی بودم نمیشه ب اینا گف دارم الزایمر میگیرم 

شایدم دارم میگیرم نمیدونم😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استرست طبیعی نیس ولی ببسن الان انقد مشغله ها زیاد شده من کنار دوستم نشستم ها بعد یهو میگم اسمت چی بو ...

اره میدونم اکثرن اینجورن اهمیت نمیدن ولی من وایمیسم فکر میکنم بلکه ببینم یادم میاد یه روز رفتم مدرسه دوران ابتداییم خدا خیرش بده مدیر اسم دوستمو بهم گفت 

واقعا؟

امتحان کن

یه ماه گوشیو بذار کنار

حافظت مثل ساعت کار میکنه

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
وسواس فکری گرفتی دختر نه الزایمر یکم کار کن خودت سعی کن به این چیزا فک نکنی

نمیدونم چیکارکنم مغز لعنتی ولم نمیده هرجا میرم تو فکرم انگار آخر دنیاست دیگ باید مراجعه کنم دکتر چیزی نمونده روانی بشم

خب الان همه کارا با گوشی ولی سعی میکنم کمتر استفاده کنم

اشتباهت همینه

رژیم گوشی بگیر

فوقش روزی یه ساعت

از خودم در نمیارم دکترای مغز و اعصاب تایید کردن که این مشکل توی جوانی از موبایله

اشتباهت همینهرژیم گوشی بگیرفوقش روزی یه ساعتاز خودم در نمیارم دکترای مغز و اعصاب تایید کردن که این م ...

والا راست گفتن لعنت ب گوشی چیه بخدا برااین همه مریض شدن