2777
2789

اینو جدی میگم. برید این جواد کاظمیان بی شرف پیجشو توی اینستاگرام ریپورت کنین تا اون باشه از تج اوز دفاع نکنه بی شرف. فکر کرده همه جا همینجوریه به خدا یه کشور درست درمون اگه بود برا همون استوری مثل سگ بازداشتش میکردن.

خاک بر سرش.. تازه میگه این اتفاق طبیعیهههه وای

میشه یه صلوات برای حاجتم بفرستی:)🦋 مرسی مهربون       موش کوشولوی من 1402/8/8 بدنیا اومد سالم و سلامت🤠❤ اَللهُّمَ صَلِّ اَلا محَمد وآلِ محَمد وعجل فَرَجَهُم  خدایا شکرت خدایا شکرت●

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکی نیست بگه چی چیو طبیعیه تو خیلی غلط کردی

اگه این اتفاق برای مادر و خواهر خودشم میوفتاد طبیعی میشد بنظرت؟

میشه یه صلوات برای حاجتم بفرستی:)🦋 مرسی مهربون       موش کوشولوی من 1402/8/8 بدنیا اومد سالم و سلامت🤠❤ اَللهُّمَ صَلِّ اَلا محَمد وآلِ محَمد وعجل فَرَجَهُم  خدایا شکرت خدایا شکرت●
گوهشو میخوره بعدم میرینه به خودش کامنتا رو میبنده بی شرف. اصلا مگه تج اوز اتفاق افتادنیه؟ مگه تصادفه ...

والا بخدا کاش یکم به جای فوتبال رو مغز نخودیش کار میکرد نخودمغز 

الان پتانسیل اینو دارم که اگ نزدیکش بودم با دندونام تیکه تیکش میکردم