2777
2789
عنوان

چقدر تایپیک تراز و کنکور و 😁😁😂

| مشاهده متن کامل بحث + 840 بازدید | 77 پست
خیلی تلاشتون رو دوست داشتم مخصوصا اونجا که گفتین خواهر برادراتون هم اینجورین من دوازدهمم امسال قبول ...

اکثر خانواده ها همینن  سرزنش میکنن ناراحت میشن و شاید حتی حمایت شونو کم کنن ولی باور کن آخرش کسی که ناراحت و درمونده میشه خودتی خانواده ات هم نهایت تا یه مدتی ناراحت باشن بعد به روال عادی برمیگردن 

تا حالا اگه کم کاری کردی دیگه گذشته از این به بعد صد خودتو بذار 

خانواده اتم اگه تلاش و پیشرفتت و ببینن ازت حمایت میکنن نگران نباش 

خیلی تلاشتون رو دوست داشتم مخصوصا اونجا که گفتین خواهر برادراتون هم اینجورین من دوازدهمم امسال قبول ...

سرزنش برای یه هفته است 😁بعدش همه یادشون می‌ره تو اصلا چه رشته ای بودی و چی خوندی و .... دختر تو که میخوای رشته خوب قبول شی باید خیلی به خودت مسلط باشی🤩 یه بار دیگه شانس تو امتحان کن ولی این دفعه ۱۰۰ خودتو بزار و بهشون نشون بده که میتونی 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزدلم یکسال دیگه بمون اصولی درس بخون قطعا موفق میشی اگر امسال قبول نشدی دلیل بر ناتوانی تو نبوده! ...

اره واقعا من امسال کلا شش ماه درس خوندم ک تو این شش ماه هم لغزش داشت درس خوندنم

اگ یکسال بمونم مطمئنم قبول میشم مطمئنم چون تو همین شش ماه پیشرفتم خیلی خوب بوده

اما میدونی یکم نگران حرف فامیلم🥲

میشه برا قبولیم تو آزمون عملی تربیت بدنی صلوات بفرستین؟🥺

اره واقعا من امسال کلا شش ماه درس خوندم ک تو این شش ماه هم لغزش داشت درس خوندنماگ یکسال بمونم مطمئنم ...

حرف فامیل و بریز دور دو ماه دیگه هیچکس یادش نیست تو چه رشته ای بودی و ...😁 فقط خودت مهمی تو که میخوای یه رشته خوب قبول بشی باید خیلی سر سخت تر از این حرفا باشی نگران نباش دختر قوی

اکثر خانواده ها همینن سرزنش میکنن ناراحت میشن و شاید حتی حمایت شونو کم کنن ولی باور کن آخرش کسی که ...

اره عزیزم 

من روحیم خیلی ضعیفه خیلی زود ناراحت میشم از حرفاشون 

امسال ولی نهایت تلاشمو میکنم 

برای ظهور امام زمان دعا کن قشنگم میشه یه حمد بخونید برام به نیت رفع مشکلاتم و برآورده شدن حاجتم دعام کنید که خیلی محتاج دعاتون هستم دعام کنید عاقبت بخیر بشم الهی که به آرزوهاتون برسید دعاتون میکنم که عاقبت بخیر بشید ♥️🌸

سرزنش برای یه هفته است 😁بعدش همه یادشون می‌ره تو اصلا چه رشته ای بودی و چی خوندی و .... دختر تو که ...

اره بخاطر مشکلاتم اصلن تلاشی نکردم حتی از طرف مدرسه هم میترسم اذیت کنن چون احتمالا چند تا درس افتادم 

درسته❤️

برای ظهور امام زمان دعا کن قشنگم میشه یه حمد بخونید برام به نیت رفع مشکلاتم و برآورده شدن حاجتم دعام کنید که خیلی محتاج دعاتون هستم دعام کنید عاقبت بخیر بشم الهی که به آرزوهاتون برسید دعاتون میکنم که عاقبت بخیر بشید ♥️🌸

سلام

خوبین؟

میشه منو هم کمک کنید؟

من ۲۳ سالمه

۹۹ کنکور دادم یه رشته خوب قبول شدم

خورد به کرونا

افسردگی و وسواس فکری و اعتیاد و اینجور چیزا درگیر شدم

همش تو خونه بودم

مشروطی بالا اوردم

کلا همه چی بهم پاشید

هنوز که هنوزه خودمو پیدا نکردم

چه قدر روانشناس و روانپزشک و اینا رفتم داروخوردم

هنوز نمیدونم علاقه ام چیه استعدادم چیه

چی میخوام تز زندگیم

فقط دارم روزامو شب میکنم بیخود و بی فایده

یکی میگه کمالگرایی

یکی میگه افسرده

یکی میگه تنبل

یکی بی هدف

یکی بی اراده

هرکی یه چیزی میگم

من زندگی نمیکنم

جوونی نمیکنم

نمیتونم با این شرایط ازدواج کنم

شما رو دیدم خیلی بهتون غبطه خوردم

کاشکی منم فقط به فکر پیشرفت خودم بودم

بیخیال همه چیز میشد مثل حرف مردم

و به خودم و خودسازیم میپرداختم

ببخشید حرفام زیاد شد 😁 برای یه مامانی که دوست داره روی خودش سرمایه گذاری کنه و موفق ترین باشه هیچ و ...

عزیزم مجدد سلااااام

تک به تک جملاتتون رو چند بار خوندم و تکرار کردم و تو دلم کلی ذوق کرررررردمممم واقعه احسنت به شما احسنت به خانوادتون احسنت به پدر و مادری که بچه های موفقی مثل شما تربیت کردن درود ها بر شما 

راستش من ازدواج نکردم هنوز و ۲۰ سالمه و ۱۸ سالگی تا الان درگیر کنکور بودم و امسال انشاءالله دانشگاه فرهنگیان قبول میشم و مسیر جدیدم تازه شروع میشه

قبل کنکور کار اجرا انجام می‌دادم و از مجری های استانمون بودم و اصلا به همین خاطر درس و کنکورم به تعویق افتاد 

به شما پیام دادم چون حس کردم آینده خودم رو درون شما می بینم😍😍چون هم مثل خودم مذهبی هستین هم پرتلاشین و من مجذوب همچین آدمایی میشم که با وجود متاهلی و بچه موقعیت اجتماعی خوبی کسب کردن🥰🍒 چون خودمم تصمیم دارم بعد قبولی فرهنگیان انشاءالله ازدواج کنم با فرد درست زندگیم ولی زندگیم محدود به ازدواج و بچه نشه،بلکه در کنار اینکه ۳ فرزند تا ۳۰ سالگی داشته باشم تحصیلات و هنرم رو هم ادامه بدم و موقعیت اجتماعی خوبی برسم و نشون بدم که ازدواج و بچه داری و مذهبی بودن محدودیت نیست 

لطف کنید با قلب پاک و مهربونتون دعام کنید🙏💖☺️🍋🍋🍋

راستی خواهرجانتون با آقای دکتر نامزد کردن یا نظامی؟

و حتما انشاءالله این وسطا در کنار ادامه تحصیل و اجرا و کار قرآن و یادگیری زبان دوم رو هم دربر می گیرم😍😍😍💚💚💚

سلام و درود💞 کاربر جدید نیستم

عزیزم دلم همکاره من ۳۲ سالش بود دبیر بود 😇سال اول داد مامایی آورد دوباره پشت موند پزشکی آورد الان س ...

یا خدا چراغ امیدی تو دلم روشن کردی فدات بشم ❤️ 

برای فراموش کردن بعضی اتفاقات میام اینجا که یادم بره 💔هرکی امضام دید دعام کنه حالم بده 🥀💔

سلامخوبین؟میشه منو هم کمک کنید؟من ۲۳ سالمه۹۹ کنکور دادم یه رشته خوب قبول شدمخورد به کروناافسردگی و و ...

عزیزدلم با این برچسب هایی که بهت زدن (تنبل و افسرده و ...)چیزی عوض نمیشه ها با این حال ببین میتونی ازدواج کنی ؟ ببین شرایط و بهتر می‌کنه؟ برای درس خوندن هیچ وقت دیر نیست همین امسال استارت شو بزن برای سال دیگه ... درگیر درس بشی همه این حالات بدت از بین می‌ره!  فقط باید بیفتی تو مسیر به حرفای بقیه توجه نکن حال خودتو خوب نگهدار زندگی نامه افراد موفق و بخون فیلم های انگیزشی درسی ببین انگیزه تو چند برابر می‌کنه ... فقط شروع کن هنوز جوونی و دیر نشده 🤩 همین که الان به خودت اومدی خودش عااااالیه🤩 یه پیشنهاد معنوی هم بهت بدم ! اگر اهل نماز و اینا هستی که سعی کن از این به بعد با حضور قلب بیشتری بخونی اگر اهلش نیستی یه بار امتحان کن🥰 شهدایی هستن که خیلی قشنگ حال تو خوب میکنم شهید زبرجدی تو وصیت نامه ش اومده هر زمان مشورت خواستید و دلتون گرفت میتونید با من صحبت کنید یا شهید نوید صفری میگه اگر ۴۰ روز از طرف من برای امام حسین زیارت عاشورا بخونید همه ی تلاشم و میکنم این دنیا خواسته تونو بدم اگر نشد اون دنیا حتما جبران میکنم 😊 خودتو ببند به آسمونیا ، از دست زمینیا و مشاورا خسته شدی طبیعبه خودتو ببند به خدا و قدم اول تو بردار برو جلو 

عزیزم مجدد سلااااامتک به تک جملاتتون رو چند بار خوندم و تکرار کردم و تو دلم کلی ذوق کرررررردمممم واق ...

به به چقدر خوشحال شدم که تو فعالیت هنری دستی دارید 🤩🤩 حیف شما از توانایی هاتون استفاده نکنید و به جاهای خوب خوب نرسید 🥰🥰🥰 با این انرژی حتما میتونی مادر و همسر توانمندی بشی ، خواهرم خواستگار پزشک شو رد کرد با مورد دومی نامزد کرد ، حال دلش با این مورد خوب بود 🥰 همه چیزم پزشکی و درآمد نیست گاهی اوقات حال دلت با موقعیت های دیگه خوبه .. آرامش زندگی شو با این خواستگار ش دید خدارو شکر تا الان خوب بودن ان‌شاءالله تا اخر عمر همینجوری باشن . خیلی خوشحال شدم از هم صحبتی با شما 🤩 امیدوارم موووووووفق ترین باشی قشنگم ازدواج و نینی و محدودیت نیست 😁همسر و همراه خوب خودش زمینه ی موفقیت و جایگاه اجتماعی خوبه ...