سلام عزیزم امیدوارم حالتون خوب باشه ...
قشنگم من زمانی که کنکور دادم خواستگار پشت در بود 😅😂 بعد از شیش ماه تو ۱۹ سالگی عقد کردم ، سه ماه عقد کرده بودم بعد م ازدواج کردم من اون موقع ترم سه هوشبری بودم . ۳ ، ۴ ماه بعد عروسی مون بنده باردار شدم 😅 البته دانشگاه رو ول نکردم تا جایی که توان داشتم رفتم . ماه هفتم دیگه مرخصی گرفتم . بعد از بدنیا اومدن پسرم دوباره شروع کردم ترم های باقی مونده رو تموم کردم . من ۳ سال بیمارستان اتاق عمل کار کردم .. که بعدش خدا بهم دومین میوه ی زندگی مو داد ، چون کارم استرسش بالا بود از همون ماه اول مرخصی گرفتم ، ۲۴ ، ۲۵ ساله بودم اینجا که به ذهنم زد الان که سرکار نمیرم ارشد بخونم 😅 تو خونه حوصله ام سر میرفت 😑 اون ۹ ماهی که ب خاطر بارداری خونه بودم درس خوندم و ارشد ثبت نام کردم ، چیزی هم تا آزمون ش نمونده بود ... خوندم و رفتم دادم ، ارشد فیزیولوژی پزشکی قبول شدم ، که بعد از بدنیا اومدن پسرم مجدد من دانشجو شدم 😅 خدا خیر بده مادر شوهر مو ، من مامانم چون ازم دوره ، مادر شوهرم تو نگهداری بچه ها خیلی بهم کمک کرد . ارشد مو گرفتم و به عنوان دبیر زیست تو مدارس غیر دولتی شروع کردم به درس دادن ! یعنی دیگه بیمارستان برنگشتم به دلایلی ... دیگه گذشت تا به پارسال به تشویق همسرم و علاقه خودم شروع کردم به خوندن آزمون دکتری ... جوابش اومد و من دکتری قبول شدم ، با ورود من به دانشگاه دوباره مادر شدم 🥲😁 اما این سری چون دو قلویی بودم ترم که تموم شد مرخصی گرفتم . تا بدنیا اومدن نینیا دوباره شروع کردم 🥺
الان هم خودم دانشجو ام
هم مدرس م ، امسال آخرین سالی بود که دبیرستان درس دادم 😕چون دیگه فرصت ندارم . همون دانشگاه خودم (اسم شو نمیگم ولی یکی از دانشگاه های تهران) بهم پیشنهاد دادن تدریس کنم . که موافقت کردم و ورودی های امسال و دادن به من ...
بنا به دلایلی مجبور شدم این ماه رو بیمارستان بیام جای یکی از همکارام ... خواستم برای بچه ها پرستار بگیرم ولی پسر بزرگم نذاشت ، گفت خودم مراقبت میکنم دوست ندارم یه غریبه بیاد خونه مون از زندگی مون خبر دار بشه ! منم دیدم از عهده ش برمیاد دیگه نینیا رو میسپرم به داداشیا تا همسرم بیا د خونه ..
واسه بچه ها هیچ وقت پرستار نگرفتم
مادر خودم نزدیکم نیست
مادر شوهرم هم شاغله مدیر مدرسه است ولی زمانی که خونه باشه کمک میده بهم
میخوام بگم با بچه درس خوندن خیلی سخته یه شبایی به خاطر امتحانات باید تا صبح بیدار باشی و درس بخونی 🥲 کلا یه وقتایی باید درس خوندن و بزاری برای شب که بچه ها خوابن ... از خوابت باید بزنی ..