2777
2789
عنوان

نی نی سایت چه چیزی بهتون یاد داد

142 بازدید | 35 پست

چه تاثیری روی خودتون و زندگیتون گذاشت؟؟

آیا واقعا تاثیری گذاشت؟

از تاپیک های مامایی و آشپزی و...گرفته تا تاپیک های خیانت و...

🍀از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...🍀

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تاثیر مثبتش اینک بیام بگم واسع حاجتم دعا کنین

و چقد هم واقعا خیلیا از ته دلشون همیشه میگن ب یادم هستن و دعام میکنن

لطفا واسه امضام 

دعا میکنی خدا منو عشقمو قسمت هم کنه و آرزوم با صلاح خدا یکی بشه 

حقیقت های زندگی مشترکو

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه

هیچی، جر اینه یه معتاد نعشه ازم ساخت

همش باید بشینم نی نی سایت مصرف کنم، مصرف کنم نسخ میشم داوووش

دوستان این عکس پروفایلایی جدیدا اومده، پیشفرض برای کاربرایی هست که پروفایل ندارن، جایگزین عکس خاکستری قبلی

گاهی راهنمایی میشم خدا خیرشون بده

از این نظر اره

🍀از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...🍀

هیچی فقط اعتیاد داشته 🚬

عین من

یادم داد همه مشکل دارن منتهی ما فقط درد و غم خودمونو میبینیم

افرین

یه سری چیزای کوچیک یاد گرفتم در مورد بچه داری

اصلی ترین چیزی که یاد گرفتم این بود که دیدم رو گسترده تر کرد، دنیا همون آدمای مودب و سالم اطراف من نیست، خیلی زندگیای نابسامان وجود داره، خیلی افکار مالیخولیایی هست، چقدر آدم پرخاشگر زیاده! و در عین حال همیشه از مکالمه با ادمای مودب و باسواد و خوش بیان لذت میبرم. 

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

هیچی، جر اینه یه معتاد نعشه ازم ساختهمش باید بشینم نی نی سایت مصرف کنم، مصرف کنم نسخ میشم داوووش

عزیزم😂🩷

تفاوت فرهنگ ها ،اینجا با کسایی آشنا میشم چیزهایی میخونم ک تو زندگی عادی خودم نمی‌بینم ،تفاوت دیدگاهها ،جالبه برام ،بخشی از جامعه اینجا داره حرف میزنه که تو زندگی خودم نیست ،

زمستان باشد،برف باشد،سوز باشد و نیمکت پارک یخ زده باشد و تو در کنارم🩷🌷💒